(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018
Esperi Hoivakoti Katariina sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Ylöjärven Siivikkalassa, Vasamajärven rannalla. Vuonna 2008 toimintansa aloittanut 29-paikkainen hoivakoti tarjoaa lämminhenkisen ja kodinomaisen paikan muistihäiriöisille ja runsaasti apua tarvitseville henkilöille.

Haemme Hoivakoti Katriinaan YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ vakinaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa sekä vähintään kahden vuoden esimieskokemusta ja aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden hoivatyön parista. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus. Katsomme eduksi lisäkoulutukset vanhustyön saralta.

Toivomme sinulta innovatiivista ja tuoretta näkemystä vanhusten kanssa tehtävään työhön, sinulla on ideoita ja halua kehittää työtäsi jatkuvasti. Sinulla on vahva näkemys hyvästä ja laadukkaasta arjesta hoivatyössä.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Hoivakodin esimiehenä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Hannele Naumanen, p.050-5742389

13.2. ja 15.2. klo 17-18 välisenä aikana.

Hakuaika päättyy 18.2.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.