(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018
Esperi Hoivakoti Jukola on 15 paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista kehitysvammaisille. Toiminta on kuntouttavaa, tavoitteellista ja virikkeellisen arjen mahdollistavaa. Esperi Hoivakoti Jukola sijaitsee Ranuan keskustan tuntumassa rauhallisella omakoti- ja rivitaloalueella. Hoivakoti on aloittanut toimintansa vuonna 2012. Hoivakodissa jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, invamitoitettu wc-/kylpyhuone, yhteiskäytössä olevat viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat sekä piha-alue. Yhteistilojen sisustus- ja kalusteratkaisuissa lähtökohtana on kodinomaisuus ja turvallisuus.

Haemme ammattitaitoista ja innokasta YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme AMK- tasoista sosiaali- ja/tai terveydenhuoltoalan tutkintoa, vähintään kahden vuoden esimieskokemusta sekä aikaisempaa työkokemusta vammaistyön parista. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Yksikönpäällikkönä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa.

Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Birgitta Ojala, puh. 050 3131130, birgitta.ojala@esperi.fi

Hakuaika päättyy 19.2.2018.

Esperi on savuton työpaikka.