(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2017
Esperi avaa Vaasaan uuden hoivakodin syksyllä 2017. Esperi Hoivakoti Gustav tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Hoivakodista rakentuu turvallinen koti, jossa apu on aina läsnä ja arki mutkatonta. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu myös lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi.

Haemme Hoivakoti Gustaviin YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kokoaikatyöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa sekä vähintään kahden vuoden esimieskokemusta ja aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden hoivatyön parista. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus. Katsomme eduksi lisäkoulutukset vanhustyön saralta. Toivomme sinulta innovatiivista ja tuoretta näkemystä vanhusten kanssa tehtävään työhön, sinulla on ideoita ja halua kehittää työtäsi jatkuvasti. Sinulla on vahva näkemys hyvästä ja laadukkaasta arjesta hoivatyössä.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Hoivakodin esimiehenä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Kimmo Nurmi, p. 044-0793914 tai osoitteesta kimmo.nurmi@esperi.fi

Hakuaika päättyy 20.8.2017

Esperi on Savuton Työpaikka.