(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Stera Technologies Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2017

Stera etsii nyt yksikönpäällikköä Kaavin tehtaalleen.

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖ

Yksikönpäällikkönä vastaat tulosvastuullisesti kokonaisuudessaan Kaavin tehtaan (10 M€, 100 henkilöä) toiminnasta ja sen kehittämisestä, sekä henkilöstön, teknologian että asiakassuhteiden osalta. Teet tiivistä yhteistyötä valmistuspäällikön sekä muiden tehtaan avainhenkilöiden kanssa. Olet Tammela-Kaavi-liiketoiminta-alueen johtoryhmän jäsen ja raportoit suoraan liiketoimintajohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää taustaa ja kokemusta konepaja-/metalliteollisuudesta sekä vahvaa valmistusteknistä ymmärrystä ja osaamista. Koulutukseltasi olet DI tai insinööri/AMK. Toimit tällä hetkellä vastaavan kaltaisessa roolissa tai olet siinä kohdassa työuraasi, että aika on kypsä siirtyä tehtaan tulosvastuulliseksi vetäjäksi. Esimiestehtävistä sinulla on jo vuosien kokemus, ja on eduksi, mikäli olet työskennellyt myös esimerkiksi kansainvälisten projektitoimitusten parissa. Olet itsekin tiiviissä yhteydessä tärkeimpiin asiakkaisiin, ja kehität asiakassuhteita edelleen, yhdessä Kaavin tehtaan osaavan henkilöstön kanssa. Konsernin sisällä teet hyvää yhteistyötä niin Suomessa, Virossa kuin Intiassakin toimivien tehtaiden kanssa, joten tulet sujuvasti toimeen englanniksi.

Lisätietoja saat valinnassa avustavan Romana Management Oy:n konsultti Meri Latulta, puh. 040 567 8987, parhaiten tavoitettavissa perjantaina 10.3. klo 8-9, maanantaina 13.3. klo 7.30-8.30 tai keskiviikkona 15.3. klo 17-18. Toimitathan hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tiistaihin 21.3. mennessä nettisivuilla www.romana.fi/hae ilmoitettua tehtävää/Stera, yksikönpäällikkö.