(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö Vantaalle
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Etsimme teknisiä televerkkoihin liittyviä palveluita tarjoavalle asiakasyrityksellemme tulosvastuullista yksikönpäällikköä Vantaalle. Tehtävän toivottu aloitus on alkusyksystä, mutta kuitenkin sovittavissa.

Yksikönpäällikkönä vastaat oman liiketoimintayksikkösi toiminnasta kokonaisuudessaan. Tähän kuuluu mm.:

  • Projektien johtaminen ja toteutuksesta vastaaminen
  • Asiakasrajapinnassa työskentely (myyntityö, sopimukset, asiatuntijatehtävät ym.)
  • Esimiehenä toimiminen
  • Yksikön talousasioista vastaaminen
  • Toiminnan kehittäminen.

Yrityksen asiakkaat ovat teleoperaattoreita, kiinteistöjen omistajia, rakennusliikkeitä ja kuntien edustajia. Yrityksen palvelut painottuvat rakennusten radio- ja valokuituverkkojen ja asuinalueiden valokuitukaapeliverkkojen suunnitteluun ja rakennuttamiseen.

Toivomme sinulta aiempaa liiketoimintavastuukokemusta, jonka lisäksi sinulla olisi hyvä olla myös näyttöjä televerkkoihin liittyvien projektien ansiokkaasta läpiviennistä. Sinulla on hyvät tiedot mobiiliverkoista ja muista televerkoista. Tehtävässä menestymisen kannalta on lisäksi tärkeää, että sinulla on aiempaa esimieskokemusta. Asenteeltasi olet tavoitteellinen sekä myynnillinen, ja olet mielelläsi kehittämässä niin itseäsi, henkilöstöäsi kuin myös yksikkösi toimintaa. Katsomme lisäksi kokemuksen kiinteistöverkkojen teknisistä ratkaisuista hakijan eduksi.

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan vahvassa markkina-asemassa toimivan yrityksen toimintaan ja suuntaan. Yrityksen organisaatio on matala hierarkiansa osalta, joten roolisi tulee olemaan lähellä konkreettista toimintaa ja olet mukana eri toiminnoissa aina ”ruohonjuuritasolta” asti. Matala organisaatio mahdollistaa osaltaan myös ketterän ja joustavan toiminnan. Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen, jonka saattelemana saat erinomaisen pohjan tehtävässä menestymiseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Jos sinulle herää kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Barona Engineeringin Lassi Jyrinsaloon (0407628992), mielellään tiistaisin kello 14-15.