Yksikönpäällikkö Tampereelle
L&T Kiinteistötekniikka Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Haluatko työn, jossa yhdistyvät johtajuus, tekniikka ja talous? Kävipäs hyvä tuuri, sillä me etsimme nyt Tampereelle

 

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ

 

vastaamaan Tampereen kiinteistötekniikan yksikkömme henkilöstöstä, tulosjohtamisesta, asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä. Yksikönpäällikkönä johdat ja motivoit aktiivisesti yksikkösi henkilöstöä kohti yhteistä päämäärää ja huolehdit henkilöstöjohtamiseen ja työturvallisuuteen liittyvistä tehtävistä. Rooliisi kuuluu toiminnan suunnittelu ja käytännön toteuttaminen, sekä yksikkösi budjetointi. Tavoitteenasi on myös kasvattaa liiketoimintaamme Tampereella uusia mahdollisuuksia löytäen.

 

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset riittävää substanssiosaamista talotekniikasta ja huoltoliiketoiminnasta, joten edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. diplomi-insinööri tai AMK-insinööri) tai pitkää ja relevanttia työkokemusta alalta. Tiimisi vetäjänä olet energinen ja mukaansatempaava ja pystyt sopeuttamaan johtamistyyliäsi tilanteiden vaatimalla tavalla. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluasenteen sekä nautit verkostoitumisesta. Plussaa saat tarjouslaskentaosaamisesta ja ERP-järjestelmäosaamisesta.

 

Isossa pörssiyhtiössä saat laajan näkökulman kiinteistöalaan, ja pääset vaikuttamaan pörssiyhtiön kasvuun ja kiertotalouden tulevaisuuteen yhdessä mahtavan työporukan kanssa. Saat monipuolisen vastuualueen ja työnkuvan sekä koulutusmahdollisuuksia. Tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera, työntekijäklubien kulttuurietuisuuksia unohtamatta. 

 

Innostuitko? Laita kynä sauhuamaan ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 25.4. mennessä! Lisätietoja tehtävästä saat operatiiviselta johtajalta, Ville Rintaselta, puh +358505772729 aikoina 13.4. klo 15-16, 16.4 klo 15-16 ja 19.4 klo 13-14.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442650
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre35056382.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Tampere