(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö Tampereelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Olipa kerran herrat Josef Lassila ja Frithjof Tikanoja, jotka vuonna 1905 perustivat Vaasaan pienen tukkukaupan. Tukkukauppa laajensi vuosien saatossa toimintaansa vaate- ja jätesäkkikauppaan ja lopulta jätteiden kuljetukseen.
 
Vuoteen 2019 mennessä Lassila & Tikanojasta on kehittynyt yksi Suomen suurimmista kiertotalouden toimijoista. Emme kuitenkaan tyydy tähän, vaan vaatimaton tavoitteemme on muuttaa kulutusyhteiskunta kierrätysyhteiskunnaksi ja toimia samalla kiertotalouden edelläkävijöinä – aivan uusilla tavoilla.

 
Nyt haemme vahvistukseksi vaarallisten jätteiden palvelulinjallemme Keski-Suomeen uutta
 
YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ
 
itsenäiseen, mutta ei yksinäiseen työhön vastaamaan terminaalitoimintojen johto- ja asiantuntijatehtävistä. Asemapaikkasi voi sijaita joko Tampereella, Jyväskylässä tai Joensuussa. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista näiden yksiköiden välillä. Monipuolisen tehtävän ydintä ovat investoinneista, toimintojen organisoinnista ja ohjaamisesta sekä materiaalien käsittely- ja vastaanottotoiminnasta vastaaminen. Pääset hoitamaan itsenäisesti mm. terminaalien operoinnin, resursoinnin sekä raportoinnin. Vastaat myös henkilöstöasioista eli hyvät johtamistaidot ovat tärkeässä asemassa. Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset ennen kaikkea hyvää asennetta ja halua oppia uutta. Saat asioita aikaiseksi ja viihdyt sekä asiakkaiden että eri sidosryhmien kanssa.
 
Odotamme paljon, mutta onnistumiset varmasti palkitsevat. Tässä tehtävässä on oikeasti mahdollisuus vaikuttaa yhteiskuntaamme sekä luoda pörssiyhtiöön kasvua. Lisäksi saat vastuuta ja vapaudet johtaa toimintaa itsenäisesti – ja siinä samalla mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi. Yksinäistä työ ei silti meillä ole, sillä saat tueksesi ja työkavereiksi laajan joukon eri alojen huippuammattilaisia! Toivomme sinulta joko kaupallista tai teknistä koulutusta esimerkiksi diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoa ympäristötekniikan alalta tai muusta vastaavasta. Tehtävässä auttaa kokemus jätteenkäsittelyn tehtävistä sekä esimiestehtävistä. Työturvallisuuden merkitytys on sinulle itsestään selvyys.
 
Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työtehtävän luotettavassa yrityksessä sekä kannustavan ja hyvän yhteishengen työyhteisön. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Teemu Salmela, puh. 050 385 7492.
 
Täytä hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 20.9.2020 palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta.