(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö Shell Etelä-Haaga, Helsinki
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Oletko energinen ja aikaansaava tehopakkaus, joka etsii uusia haasteita urallaan? Löytyykö sinulta vankkaa organisointikykyä sekä taitoa pidellä useita lankoja samanaikaisesti käsissäsi? Tunnetko huoltoaseman salat kuin omat taskusi? Olisitko kenties juuri sinä oikea henkilö johtamaan kokonaista liikenneasemaa?

Mikäli hymähtelit juuri myöntävästi, saatat olla etsimämme helmi! Olisitko sinä Shell HelmiSimpukka Etelä-Haagan seuraava

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ

Vastuualueesi

Yksikön päällikkönä huolehdit tulosvastuullisesti oman yksikkösi toiminnasta kokonaisuudessaan. Tähän kuuluu mm. rahaliikenteestä, raportoinnista ja varastonhallinnasta vastaaminen sekä annettujen tulos-, tehokkuus- ja laatutavoitteiden saavuttaminen. Esimiestehtävien lisäksi osallistut aktiivisesti suorittavaan asiakaspalvelu- ja myyntityöhön. Pääset myös kehittämään oman yksikkösi toimintaa.

Menestyksen avaimet

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon ja olet tottunut työskentelemään hektisessä ympäristössä paineen alla. Olet yrittäjähenkinen ja tehokas tiimipelaaja, jolta löytyy motivaatiota ja visiota työympäristönsä kehittämiseen. Sinulla on taito sovittaa laatu ja toiminnan tehokkuus yhteen ja tartut herkästi tuumasta toimeen.

Toivomme, että sinulta löytyy jo kokemusta sekä liikenneasemalla työskentelystä että esimiehenä toimimisesta, jonka lisäksi katsomme ravintola-alan tai kaupallisen koulutuksen ehdottomasti eduksesi.

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä, jonka lisäksi pakettiin kuuluu Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Työsuhde on määräaikainen, nykyisen päällikön sijaisuus. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian ja päättyen 21.8.2021.

Shell Etelä-Haagan asema palvelee asiakkaitaan 24/7, joten päälliköllä tulee olemaan myös ilta- ja yövuoroa, vaikka pääosin onkin päivävuoroa.

Koska olet erittäin tärkeä osa tiimiä, neuvotellaan kanssasi kilpailukykyinen palkka osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Kiinnostuitko?

Kuulostaako hyvältä? Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, älä epäröi vaan kerro se meille hakemuksessasi! Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä