Yksikönpäällikkö Seinäjoelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Lassila & Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii Suomessa noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja toteutetaan kiertotaloutta käytännössä.  Etsimme nyt

 

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ 

 

tiimiimme Seinäjoelle. Työssäsi vastaat oman yksikkösi tulosjohtamisesta, asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä, sekä liiketoiminnan kasvattamisesta uusia mahdollisuuksia löytäen. Suunnittelet yksikkösi toimintaa ja teet budjetointia. Yksikönpäällikkönä huolehdit myös henkilöstöjohtamiseen ja työturvallisuuteen liittyvistä tehtävistä. Arjessa johdat ja motivoit aktiivisesti yksikkösi henkilöstöä kohti yhteistä päämäärää. Tiimi koostuu seitsemästä asentajasta ja projektipäälliköstä.

 

Tässä tehtävässä tarvitset monipuolista teknistä osaamista esimerkiksi talotekniikasta ja tuntemusta huoltoliiketoiminnasta ja tarjouslaskennasta. Takataskustasi löytyy soveltuva korkeakoulututkinto ja laaja kontaktiverkosto Pohjanmaalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää näyttöä onnistuneesta esimiestyöstä ja ihmisten johtamisesta. Työskentelytyyliltä olet itsenäinen ja asiakaspalveluhenkinen, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä ammattimainen ja vakuuttava tyyli myydä palveluita. ERP-järjestelmäosaamisesta on etua tässä roolissa.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen ja työnkuvan. Pääset vaikuttamaan pörssiyhtiön kasvuun ja kiertotalouden tulevaisuuteen yhdessä mahtavan työporukan kanssa. Tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera, työntekijäklubien kulttuurietuisuuksia unohtamatta.

 

Odotamme innolla hakemustasi! Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä ja käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, saat hakuaikana lisätietoja tehtävästä liiketoimintapäällikkö Tuomas Kosolalta puh +358505649902, torstaina 28.5. klo 15-16 ja torstaina 4.6. klo 15-16.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362920
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre33134237.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Seinäjoki