(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö Ouluun
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Vahvistamme Oulun yksikköämme ja haemme nyt 

Yksikönpäällikköä Ouluun


Vastaat tehtävässäsi Oulun ja ympäristökuntien alueen liiketoiminnastamme. Toimit yksikönpäällikkönä tulosvastuullisessa tehtävässä palveluesimiehillemme, sekä vastaat palvelulupaustemme täyttymisestä asiakaskunnallemme.


Tehtävässä menestyäksesi tarvitset vahvoja näyttöjä kiinteistönhoito- tai siivousalan osaamisesta sekä liiketoiminnan menestyksekkäästä johtamisesta. Lisäksi edellytämme sinulta hyvää ja ammattimaista asennetta asiakkuuksien hoitoon sekä ymmärrystä asiakaslupausten pitämisestä.


Työskentelytapasi on asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisukeskeinen. Viihdyt muuttuvissa tilanteissa ja vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaitosi ovat valttejasi. Olet motivoiva ja innostava esimies tiimillesi ja nautit vastuullisesta ja itsenäisestä roolistasi asiakasrajapinnassa.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!


Lisätietoja tehtävästä saat tiistaina 30.10. klo 9 - 15 aluejohtaja Vesa Ihatsulta puh. 044 765 7898. Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.11.2018.