(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö, OP Keskitetty palvelutuotanto
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Me OPssa etenemme askel askeleelta maailmanluokan palvelutoimijaksi. Asiakas keskiöön -muutosmatkaa tehdään investoimalla merkittäviä summia teknologian ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja käyttöönottoon sekä palvelutuotannon sujuvoittamiseen. Osuuspankit valtakunnallisesti panostavat jatkossa entistä enemmän sekä asiakaskohtaamisiin että myyntiin ja keskittävät siksi taustatoimintojaan meille Keskitettyyn palvelutuotantoon eli Kepaan.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Henkilöasiakkaan rahoitus- ja tukipalveluihin Helsinkiin tai Tampereelle 

Yksikönpäällikköä

Yksikönpäällikkönä johdat uutta Henkilöasiakkaan rahoitus- ja tukipalvelut -yksikköä.  

Vastaat matriisissa 170 hengen organisaatiosta, ja suoria alaisia sinulla on kahdeksan. Vastaat yksikkösi palvelutuotannon, asiakaskokemuksen, rahoituksen palveluketjun uudistamisen ja henkilöstön johtamisesta. Yksikön toiminta sisältää asiakaspalvelu- ja taustatehtäviä. Yksikönpäällikkönä tehtäväsi on johtaa toimintaa vahvalla osaamisella ja johtamistaidolla yhdessä sidosryhmiesi kanssa. Tavoitteenasi on varmistaa henkilöstötyytyväisyys ja palveluiden toimintavarmuus, sekä laatu sovittujen tavoitteiden mukaisesti. 

OIKEAN OSAAJAN TUNNUSMERKIT 

Sinulla on pankkiliiketoiminnan (erityisesti rahoitus) syvällinen ja laaja tuntemus, sekä taito soveltaa käytännön tietoja omassa työssäsi. Sinulla on aiempaa kokemusta palvelutuotannosta, sekä prosessi- ja myyntijohtamisesta. Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, ja työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä. Arvostamme myös hyviä neuvottelu-  vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Työsi sisältää jonkin verran matkustamista, joten odotamme sinulta joustavuutta tämän suhteen. 

Päivittäisjohtaminen on sinulle jo tuttua, sekä osaat ottaa asiakkaan huomioon kaikissa tilanteissa. Arvostamme uudistumiskykyistä asennetta, sekä kykyä toimia ja johtaa jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Sinulla on kykyä tarkastella asioita myös analyyttisesti, sekä kehittää eteenpäin jatkuvasti olemassa olevia palvelumalleja ja prosesseja. Varmistat, että uudet toimintamallit jalkautuvat yksiköllesi laadukkaasti. Lisäksi valmennat ja tuet tiimipäälliköitä tavoitteiden mukaisen toiminnan varmistamiseksi. 

MITÄ TARJOAMME SINULLE  

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OPta. Tarjoamme sinulle harvinaisen mahdollisuuden jättää oma kädenjälkesi finanssialan tulevaisuuteen nopeasti uudistuvassa finanssimaailmassa. Saat mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävänkuvan ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi, osana OP Ryhmän tarinaa mahtavien kollegoiden ja OPn asiantuntijaverkoston tukemana. 

HAKUOHJEET

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille sunnuntaihin 17.6.2018 mennessä OPn urasivuston kautta.

Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, pankkitoiminnan palveluiden johtaja Pekka Lensu vastaa mielellään kysymyksiin tiistaina 12.6. klo 10-11.30 tai klo 16-17. Pekan tavoitat numerosta +358 10 25 24779. 

Tehtävään valitulta tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja turvallisuusselvitys.