(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö (myynti, liiketoiminnan kehitys ja tuotanto), SMH-Uretan Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

FY-Composites Oy on ballistisia suojia ja rakenteellisia tuotteita komposiiteista kehittävä ja valmistava alansa johtava yritys Pirkkalassa. Yrityksen tärkeimmät asiakkaat ovat Suomen Puolustusvoimat sekä koti- ja ulkomaiset turvallisuusalan toimijat. Vuodesta 1986 alkaen yritys on palvellut vaativia asiakkaita haasteellisissa projekteissa ja menestyksekkäät ratkaisut ja rakenteet on suunniteltu ja kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Lue lisää: www.fy-composites.com.

FY-Composites:iin on vuodesta 2013 lähtien kuulunut SMH-Uretan Oy. SMH-Uretanilla on yli 15 vuoden kokemus ja osaaminen uretaanin hyödyntämisessä monilla sovellusalueilla asiakkaiden tarpeisiin liittyen. SMH-Uretanin palveluihin kuuluvat mm. elektroniikan suojavalut, erilaisten valutuotteiden sopimusvalmistus ja tuotteiden pinnoitus uretaanilla. SMH-Uretanilla on käytössään ISO 9001:2015 -sertifikaatti. Lue lisää: www.smh-uretan.fi.


Lähdemme rakentamaan SMH-Uretanille kasvua ja meillä onkin haussa Pirkkalaan

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖ (myynti, liiketoiminnan kehitys ja tuotanto)


Millaista roolia sinulle tarjoamme? Yksikönpäällikkönä pääset mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa ottamaan vastuun SMH-Uretanin liiketoiminnasta. Vastaat asiakkuuksien kehittämisestä, uusasiakashankinnasta ja uusien liiketoiminta-alueiden kartoittamisesta. Lisäksi vastaat liiketoiminnan kehitykseen, valmistukseen ja tuotantoon liittyvistä kokonaisuuksista. Meidät tunnetaan kyvystämme suunnitella ja hyödyntää uretaanin vahvuuksia eri sovellusalueilla. Tämä luonnollisesti antaa hyvän perustan työllesi ja siinä onnistumiselle. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle.

Millaisista työtehtävistä arkesi koostuu? Työsi painopiste on uusasiakashankinnassa ja uusien liiketoiminta-alueiden kartoittamisessa. Luonnollinen osa työtäsi on kuitenkin myös nykyisten asiakassuhteidemme kehittäminen, jälkimarkkinointia unohtamatta. Myynnillinen roolisi on ennen kaikkea ratkaisumyyntiä ja tyypillinen projekti alkaakin asiakkaan haasteesta, jonka pyrimme ratkaisemaan toivotulla tavalla kustannustehokkaasti. Arjessasi teet kustannuslaskentaa, laadit tarjouksia, tapaat asiakkaita, huolehdit osaltasi suunnittelu- ja NPI-projektin etenemisestä ja niihin liittyvän informaation välittymisestä eri sidosryhmien välillä. Osallistut myös alan messuille sekä annat panoksesi markkinointiin ja sen kehittämiseen. Lisäksi huolehdit tuotannon resursoinnista ja muista tuotantoon sekä valmistukseen liittyvistä asioista yhdessä muun organisaatiomme kanssa.

Millaisella osaamisella ja kokemuksella tehtävässä menestyy? Toivomme sinulla olevan tekninen koulutustausta tai kokemuksen kautta muodostunut kyky ymmärtää asiakkaiden toimintaympäristöjä ja tarpeita teknisistä lähtökohdista. Tehtävässä menestymistä edesauttaa huomattavasti ymmärrys materiaalitekniikasta ja tuotteiden valmistamiseen liittyvistä haasteista sekä CAD-kuvien lukutaito. Tärkeintä on valmiutesi ja kykysi tehdä aktiivista ratkaisuhenkistä myyntiä. Sinulla on myös kyky verkottua ja luoda luottamukselliset yhteistyösuhteet asiakkaan päätöksentekoon vaikuttavien henkilöiden kanssa. Ymmärrät ja tunnet asiakkaiden erilaiset hankinta- ja päätöksentekoprosessit sekä osaat toimia kussakin vaiheessa optimaalisesti hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Sujuvan suomen kielen lisäksi tulet toimeen myös englannin kielellä. 

Millaista henkilöä etsimme? Sinulla tulee olla halu tehdä asiantuntijatason myyntiä ja syventää asiakassuhteita pitkäjänteisesti. Henkilönä olet kunnianhimoinen, aktiivinen ja luottamuksella asioita hoitava. Haluat ja kykenet oppimaan uutta ja ratkaiset tarvittaessa innovatiivisesti eteesi tulevia haasteita. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän korkean teknologian yrityksessä. Pääset myös vaikuttamaan jatkuvaan kehitykseemme. 

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointia ketterästi, emmekä käytä hakuaikoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consultingilta Jani Kallio, p. 050 529 2715 tai jani.kallio@alenconsulting.fi.

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alta löytyvän linkin kautta.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=396 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.