Yksikönpäällikkö, Lauttalampi, Kuusamo
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2019

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Kaipaatko itsenäistä työtä, jossa voit antaa innovatiivisuutesi ja vastuullisuutesi loistaa? Onko hoivatyö ja sen johtaminen kutsumuksesi? Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Esperi Care Oy:n Lauttalammen hoivakoti sijaitsee Kuusamossa. Hoivakoti on aloittanut toimintansa kesällä 2016. Hoivakodissa on kaksi ryhmäkotia, jotka tarjoavat yhteensä 31:lle ikäihmiselle ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Voit tutustua yksikköön tarkemmin täällä.

Haemme nyt Hoivakoti Lauttalampeen sydämellistä ja ammattitaitoista YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ vakinaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2019.

Yksikönpäällikkönä sinulla on kokonaisvastuu yksikön toiminnasta ja sen kehittämisestä. Vastaat myös henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin vahvistamisesta ja toimit tiiviissä yhteistyössä asukkaiden, heidän läheisten sekä palvelun tilaajien kanssa vastaten heille annetuista palvelulupauksista. Toimit aluepäällikön alaisuudessa ja osallistut kollegoidesi kanssa alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn. Tukenasi on koko Esperi- konsernin organisaatio tukipalveluineen. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä ja kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä

Mitä me edellytämme sinulta?

  • soveltuvaa AMK-tasoista sosiaali- tai terveysalan tutkintoa (sosionomi/geronomi/sairaanhoitaja)
  • vähintään kahden vuoden aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemiseen
  • hyvää henkilöstöjohtamisosaamista ja tulostavoitteellisuutta
  • halua haastaa itseäsi monipuolisten tehtävien parissa

Mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoivatyötä suurella sydämellä! 

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 23.1.2019. 

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään 7.1.2019 lähtien  aluepäällikkö Santtu Karppinen, 0400923357, santtu.karppinen@esperi.fi.  

Esperi on Savuton Työpaikka.


Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1214502
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite