(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö, Koti Simonpirtti
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Esperi Koti Simonpirtti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua ikääntyville päihdekuntoutujille Vantaalla. Asumisyksikkö tarjoaa ohjausta ja tukea arjenhallintaan, päihteettömyyteen ja asioiden hoitamiseen. Asuminen Simonpirtissä voi olla tilapäistä tai pysyvää. Asumisyksikössä on 24 asukaspaikkaa sekä kaksi kriisipaikkaa tilapäiseen asumiseen.

Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan kodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Viikoittain pidettävässä yhteisökokouksessa käydään yhdessä läpi kuulumiset, yhteiset asiat, sovitaan viikon toiminnasta ja infotaan tulevat tapahtumat. Ilmapiiri kodissa on iloinen, turvallinen, asukaslähtöinen ja asukkaiden toiveita huomioiva. Simonpirtissä asukkaista huolehtii moniammatillinen ja kehittämismyönteinen työryhmä.

Kodin kuulumisia voit lukea täältä.

Haemme nyt Esperi Koti Simonpirtin tiimiimme dynaamista ja ammattitaitoista YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään toukokuussa.

Yksikönpäällikkönä sinulla on kokonaisvastuu yksikön toiminnasta, laadusta ja sen kehittämisestä. Vastaat myös henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin vahvistamisesta ja toimit tiiviissä yhteistyössä asukkaiden, heidän läheistensä sekä palvelun tilaajien kanssa vastaten heille annetuista palvelulupauksista.

Mitä me edellytämme sinulta?

  • soveltuvaa AMK-tasoista sosiaali- tai terveysalan tutkintoa
  • aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä ja johtamisesta sekä päihdetyöstä
  • halua haastaa itseäsi monipuolisten tehtävien parissa
  • hyvää muutoksensietokykyä sekä oma-aloitteista organisointikykyä
  • kykyä kuunnella, innostaa, edistää osallisuutta sekä olla aidosti läsnä yksikön arjessa

Mitä me tarjoamme sinulle?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 30.4.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään aluepäällikkö Jaana Wikström, 050 570 1778, jaana.wikstrom@esperi.fi. Tiedustelut arkisin klo 9-15.

Esperi on Savuton Työpaikka.