(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö, Komas Oy
Komas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Komas Oy on Jyväskylän seudulla, Kurikassa, Härmässä ja Sastamalassa toimiva konepajateollisuuden sopimusvalmistaja, joka keskittyy erikoisosaamista vaativien komponenttien kustannustehokkaaseen valmistukseen ja joustavaan palveluun.

Haemme nyt Laukaan Leppävedelle tulosvastuullista

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan ja kehittämään levypalveluyksikköämme. Keskityt valmistuksen tuloksellisen operatiivisen johtamisen lisäksi myyntiin sekä toiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja parantamiseen. Kuulut metallipalveluiden johtoryhmään ja raportoit työssäsi toimitusjohtajalle.

Sinulla on kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta myynnistä ja toiminnan johtamisesta sekä kehittämisestä konepajaympäristössä. Olet johtajana selkeä, avoin ja toimit vahvasti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Muutokset ja niiden läpivieminen innostavat ja olet sinnikäs saattamaan asioita maaliin. Toimit tavoitteellisesti asiakasrajapinnassa, ymmärrät asiakkaan tavoitteet ja löydät niihin parhaat ratkaisut tehokkaasti. Riittävien työelämänäyttöjen lisäksi odotamme teknistä koulutustaustaa (Ins./DI). Selkeää etua on levyleike- ja alihankintaliiketoiminnan tuntemuksesta.

Tarjoamme ammattilaiselle itsenäisen, vastuullisen tehtävän sekä osaavan henkilöstön, ja vastuullisen johdon tuen työssä onnistumiselle.

Lisätietoja antavat Komasin toimitusjohtaja Marko Penttinen 21.1. klo 9-10 ja 23.1. klo 12-13 puh. 040 8422811 tai rekrytoinnissa avustavan Barona Engineeringin Kristiina Vormala puh. 040 837 4019.