(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö, Karstula
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2018

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Kaipaatko itsenäistä työtä, jossa voit antaa innovatiivisuutesi ja vastuullisuutesi loistaa? Onko hoivatyö ja sen johtaminen kutsumuksesi? Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Hoivakoti Marjaranta, Karstula, 34 paikkainen ikäihmisten kodikas hoivakoti. Hoivakodit Päivölä-Peltola ja Kruukinrinne ovat mielenterveys- ja päihdekuntoutujille suunnattuja hoivakoteja Karstulassa, jotka tarjoavat sekä tehostettua, palveluasumista että tuettua asumista yhteisöhoidon periaatteiden mukaisesti.

Haemme nyt Karstulan alueen hoivakoteihimme Marjarantaan, Päivölä-Peltolaan ja Kruukinrinteelle dynaamista ja ammattitaitoista YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Yksikönpäällikkönä sinulla on kokonaisvastuu yksikön toiminnasta ja sen kehittämisestä. Vastaat myös henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin vahvistamisesta ja toimit tiiviissä yhteistyössä asukkaiden, heidän läheisten sekä palvelun tilaajien kanssa vastaten heille annetuista palvelulupauksista. Toimit aluepäällikön alaisuudessa ja osallistut kollegoidesi kanssa alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn. Tukenasi on koko Esperi- konsernin organisaatio tukipalveluineen. 

Mitä me edellytämme sinulta?

  • soveltuvaa AMK-tasoista sosiaali- tai terveysalan tutkintoa
  • aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemiseen
  • hyvää henkilöstöjohtamisosaamista ja tulostavoitteellisuutta
  • joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä ja kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä
  • halua haastaa itseäsi monipuolisten tehtävien parissa
  • kokemusta joko ikäihmisten tai mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa toimimisesta

Mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoivatyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 30.1.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Vesa Tornberg, 040 8381881, vesa.tornberg@esperi.fi

 

Esperi on Savuton Työpaikka.