(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö, Hoivakoti Tiilipuisto, Salo
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2018

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Kaipaatko itsenäistä työtä, jossa voit antaa innovatiivisuutesi ja vastuullisuutesi loistaa? Onko hoivatyö ja sen johtaminen kutsumuksesi? Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Esperi Hoivakoti Tiilipuisto on syksyllä 2015 Saloon valmistunut ikääntyneiden hoivakoti. Hoivakodin kahdessa ryhmäkodissa on yhteensä 30 asukashuonetta ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja muistisairaille. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa myös lyhytaikaista asumispalvelua. Voit tutustua yksikköön tarkemmin täällä.

Haemme nyt Tiilipuiston tiimiimme dynaamista ja ammattitaitoista YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Yksikönpäällikkönä sinulla on kokonaisvastuu yksikön toiminnasta ja sen kehittämisestä. Vastaat myös henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin vahvistamisesta ja toimit tiiviissä yhteistyössä asukkaiden, heidän läheisten sekä palvelun tilaajien kanssa vastaten heille annetuista palvelulupauksista. Toimit aluepäällikön alaisuudessa ja osallistut kollegoidesi kanssa alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn. Tukenasi on koko Esperi- konsernin organisaatio tukipalveluineen. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä ja kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä.

Mitä me edellytämme sinulta?

  • soveltuvaa AMK-tasoista sosiaali- tai terveysalan tutkintoa
  • aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemiseen
  • hyvää henkilöstöjohtamisosaamista ja tulostavoitteellisuutta
  • joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä ja kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä
  • halua haastaa itseäsi monipuolisten tehtävien parissa

Mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoivatyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 21.1.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään aluepäällikkö Patrik Ekström, p. 050 323 5337, patrik.ekstrom@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.