(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö, Hoivakoti Kaari, Joutsa
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Kaipaatko itsenäistä työtä, jossa voit antaa innovatiivisuutesi ja vastuullisuutesi loistaa? Onko hoivatyö ja sen johtaminen kutsumuksesi? Tule mukaan osaavaan joukkoomme! 

Joutsaan avautui maaliskuun puolivälissä uusi ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakoti. Esperi Hoivakoti Kaari tarjoaa kodin  ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Kurkkaa tästä lisätietoja yksiköstä.

Haemme nyt Hoivakoti Kaaren tiimiimme dynaamista ja ammattitaitoista YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa  sopimuksen mukaan.

Yksikönpäällikkönä sinulla on kokonaisvastuu yksikön toiminnasta ja sen kehittämisestä. Vastaat myös henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin vahvistamisesta ja toimit tiiviissä yhteistyössä asukkaiden, heidän läheisten sekä palvelun tilaajien kanssa vastaten heille annetuista palvelulupauksista. Toimit aluepäällikön alaisuudessa ja osallistut kollegoidesi kanssa alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn. Tukenasi on koko Esperi- konsernin organisaatio tukipalveluineen. 

Mitä me edellytämme sinulta?

  • soveltuvaa AMK-tasoista sosiaali- tai terveysalan tutkintoa
  • vähintään kolme vuotta aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemiseen
  • hyvää henkilöstöjohtamisosaamista ja tulostavoitteellisuutta
  • joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä ja kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä
  • halua haastaa itseäsi monipuolisten tehtävien parissa

Mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoivatyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 15.1.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään aluepäällikkö Vesa Tornberg, 040 838 1881, vesa.tornberg@esperi.fi. 

Esperi on Savuton Työpaikka.