(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö, Hoitokoti Kotilo, Veikkola
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2018

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Kaipaatko itsenäistä työtä, jossa voit antaa innovatiivisuutesi ja vastuullisuutesi loistaa? Onko hoivatyö ja sen johtaminen kutsumuksesi? Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Esperi Koti Kotilo tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista 12 kehitysvammaiselle aikuiselle Veikkolassa. Toiminnan tavoitteena on asukkaiden turvallisuus, viihtyisyys ja elämän mielekkyys itsemääräämisoikeutta ja yksilöllisyyttä kunnioittaen. Kotilo on toiminut vuodesta 1993 lähtien ja osaksi Esperi-konsernia toiminta liittyi joulukuussa 2016. Kurkkaa täältä lisätietoja yksiköstä!

Haemme nyt Kotilon tiimiimme dynaamista ja ammattitaitoista YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan tammikuun alkupuolella.

Yksikönpäällikkönä sinulla on kokonaisvastuu yksikön toiminnasta ja sen kehittämisestä. Vastaat myös henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin vahvistamisesta ja toimit tiiviissä yhteistyössä asukkaiden, heidän läheisten sekä palvelun tilaajien kanssa vastaten heille annetuista palvelulupauksista. Toimit aluepäällikön alaisuudessa ja osallistut kollegoidesi kanssa alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn. Tukenasi on koko Esperi- konsernin organisaatio tukipalveluineen. 

Mitä me edellytämme sinulta?

  • soveltuvaa AMK-tasoista sosiaali- tai terveysalan tutkintoa
  • vähintään kolmen vuoden kokemusta esimiestyöstä
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemiseen
  • joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä ja kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä
  • halua haastaa itseäsi monipuolisten tehtävien parissa
  • aikaisempaa työkokemusta kehitysvammaisten parista
  • vahvaa näkemystä hyvästä ja laadukkaasta arjesta hoivatyössä

Mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoivatyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 19.12.2018.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään aluepäällikkö Anita Kuokkanen, 0400 241 894 anita.kuokkanen@esperi.fi.

 

Esperi on Savuton Työpaikka.