(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö, Hannilanpirtti
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Esperi Koti Hannilanpirtti tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista kehitysvammaisille henkilöille. Autetun asumisen ryhmäkoti tarjoaa kodin 15 kehitysvammaiselle. Koti sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä asuinalueella.

Haemme nyt Hannilanpirtin tiimiimme ammattitaitoista YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Yksikönpäällikkönä sinulla on kokonaisvastuu yksikön toiminnasta ja sen kehittämisestä. Vastaat myös henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin vahvistamisesta ja toimit tiiviissä yhteistyössä asukkaiden, heidän läheisten sekä palvelun tilaajien kanssa vastaten heille annetuista palvelulupauksista. Tukenasi on koko Esperi- konsernin organisaatio tukipalveluineen. 

Mitä me edellytämme sinulta?

  • soveltuvaa AMK-tasoista sosiaali- tai terveysalan tutkintoa
  • vähintään kaksi vuotta kokemusta esimiestyöstä
  • hyvää henkilöstöjohtamisosaamista ja tulostavoitteellisuutta
  • joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä ja kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä
  • halua haastaa itseäsi monipuolisten tehtävien parissa

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen vammaisten henkilöiden parista, sekä vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien osaamisen. 

Mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoivatyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 19.5.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään sähköpostitse aluepäällikkö Miia Heikkinen, miia.heikkinen@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.