(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö, Etelä-Suomi
Recover Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2020

Haemme Etelä-Suomeen


Yksikönpäällikköä

Vastaat yhdessä toisen Yksikönpäällikön kanssa Etelä-Suomen alueen liiketoiminnasta: tuloksellisuudesta, uusmyynnistä, talousalueella olevien avainasiakkuuksien kehittämisestä ja hoitamisesta, asiakaskokemuksesta ja sen kehittämisestä. Vastaat myös työnjohtajien johtamisesta ja ohjaamisesta. Tehtävässäsi raportoit Etelä-Suomen aluejohtajalle.

Sinulla on kokemusta liiketoiminnan johtamisesta, avainasiakkuuksien kehittämisestä ja hoitamisesta, sekä uusmyynnistä. Palvelu -ja/tai rakennusliiketoiminnan tunteminen on eduksi tehtävässä. Työ edellyttää asumista Uudenmaan talousalueella.

Henkilökohtaiset ominaisuudet:

  • olet taitava henkilöjohtaja, jolla on kyky toimia itsenäisesti sekä tehdä nopeitakin päätöksiä
  • odotamme sinulta myös joustavuutta ja nopeaa reagointikykyä kiireisissä tilanteissa
  • laadukas työ ja asiakastyytyväisyys vastuuyksikössäsi on sinulle tärkeää

Tarjoamme:

  • haasteellisen ja mielenkiitoisen tehtävän
  • tarvittavaa itsenäisyyttä hoitaa tehtävääsi yrityksen strategian mukaisesti
  • kehittymismahdollisuuksia
  • ammattitaitoisen tiimin tuen

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaamme tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Hermanni Rajamäki p. 040 581 7565. Soitathan Hermannille seuraavien aikojen puitteissa: 27.8 klo 13:00-14:00, 28.8 klo 10:00-11:30, 1.9 klo 13:00-14:00.

Laitathan hakemuksesi palkkatoiveen kera viimeistään 12.9.2020.

 

Recover Nordic on pohjoismaiden johtava, noin 2100 henkeä työllistävä vahinkosaneeraus- ja korjausrakentamisen konserni. Toimimme Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa.

Suomessa Recover tarjoaa vahinkosaneerauksen ja korjausrakentamisen palveluita. Vahinkopäivystyksemme on valmiudessa avustamaan vahinkotilanteissa 24/7. Recoverilla on pitkäaikaiset puitesopimukset useimpien suurimpien vakuutusyhtiöiden kanssa ja kasvamme jatkuvasti myös muissa asiakassegmenteissä kiinteistövahinkojen hallinnassa.  Olemme Suomen suurin tekijä alallamme ja haluamme nyt vieläkin kasvattaa jo 350 hengen porukkaamme.