(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäälikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018
Esperi Koti Kapteenska on uusi 15-paikkainen ympärivuorokautista palveluasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille tarjoava koti Helsingin Tapaninvainiossa. Monipuolinen toiminta, kuten erilaiset ryhmät ovat keskeinen osa arkea. Aktiivinen sekä mielekäs tekeminen tukevat osallisuutta ja kuntoutumista. Asukkaiden toimintakykyä ylläpidetään ja edistetään ottamalla asukkaat mukaan päivittäisiin askareisiin ja asioiden hoitoon. Tavoitteena on asukkaan siirtyminen kevyemmän asumispalvelun piiriin.

Esperi Koti Kapteenskan asukkaiden käytössä on esteettömät huoneet kylpyhuonetiloineen sekä viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat. Yhteistilojen kaluste- ja sisustusratkaisut on tehty kodinomaisuutta, turvallisuutta ja asiakkaiden omatoimisuutta ajatellen. Asukkaiden käytössä on myös viihtyisä piha-alue. Yksikkö sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärellä Helsingin Tapaninvainiossa.

Haemme Kapteenskaan YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa kesäkuussa 2018.

Edellytämme sinulta sosionomin tai sairaanhoitajan tutkintoa, vähintään kolmen vuoden esimieskokemusta sekä aikaisempaa kokemusta mielenterveystyöstä. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Hoivakodin esimiehenä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Anita Kuokkanen, anita.kuokkanen@esperi.fi tai puh. 0400 241894Hakuaika päättyy 31.5.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.