(Poistunut julkaisusta)

Yksikönjohtaja
Mehiläinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme yksikönjohtajaa lastensuojeluyksikkö Wiljagård, Familar Oy 

Meillä Familarilla on yksinkertainen, mutta kunnianhimoinen tavoite: taata yksilöllinen hyvä elämä jokaiselle asukkaallemme. Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luotsaamaan yksikköämme, Wiljagårdia? 

Yksikön johtajan tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti yksikössä tehtävästä hoito- ja kasvatustyöstä sekä tuloksekkaan toimintakulttuurin kehittämisestä. Meillä Familarissa työskentelytapa pohjautuu yhdessä tekemiseen - koko henkilöstö yksikön johtajaa myöten rakentaa lasten parempaa huomista yhdessä, kädet savessa! 

Tutustu yksikköön https://familar.fi/toimipaikat/wiljagard

Toimit yksikön tulosvastuullisena vetäjänä vastaten laadusta ja taloudesta. Tehtäviisi kuuluu oleellisena osana henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin kehittäminen. Toimit kiinteässä yhteistyössä kunnallisten palveluntilaajien kanssa ja markkinoit palvelujamme aktiivisesti. Raportoit tehtävässä palvelujohtajalle ja osallistut alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn.  

Edellytämme sinulta soveltuvaa sosiaalialan tutkintoa (AMK/YAMK), vankkaa kokemusta lastensuojelutyöstä sekä aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. Arvostamme työkokemusta yksityisellä palveluntuottajalla. Tehtävä edellyttää hyvää palveluasennetta, vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää yksikön toimintaa. Liiketoiminnallinen ajattelukyky ja laskennallinen osaaminen henkilöstöjohtamisen ohella ovat myös ominaisuuksia, joita tehtävässä tarvitaan. Työssä tarvitset hyviä IT-taitoja sekä kykyä omaksua uusia ohjelmistoja ja rohkeutta käyttää niitä. Työtehtävä edellyttää molempien kotimaisten kielten hyvää hallintaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, jossa pääset vaikuttamaan yksikkömme kehittämiseen yhteisten käytäntöjen mukaisesti. Saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä olla mukana rakentamassa yksikön menestystarinaa. Tukenasi on kehityshakuinen ja ammattitaitoinen työyhteisö, jossa arvostetaan työntekijöiden hyvinvointia ja yhdessä tekemisen meininkiä. 

Työ alkaa: 1.2.2021

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Innostuitko? Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!  

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 24.1.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Palvelupäällikkö / Serviceansvarig 
Jarkko Ala-Hukkala 
puh/tel. 050 490 3498
jarkko.ala-hukkala@mehilainen.fi,