(Poistunut julkaisusta)

YKSIKÖNJOHTAJA
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Tarjolla on todella mielenkiintoinen rooli olla mukana toteuttamassa missiotamme paremman kaupunkiasumisen luomisesta ja kodin merkityksestä kaikille ihmisille.

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua koko Suomessa. Missionamme on luoda parempaa kaupunkiasumista.

Investointiyksikön johtajana vastaat osaltasi yhtiön kasvutavoitteen toteutumisesta asuntojen ostojen ja myyntien, olemassa olevan kiinteistösalkun määrätietoisen nettotuottojen kasvattamisen, sekä ylläpidon ja korjausten kulujen hallinnan kautta. Tavoitteenamme on vuoden 2021 loppuun mennessä kasvattaa asuntosalkkumme noin 6 miljardiin euroon ja noin 38.000 asuntoon.

Tehtävässä johdat investointiyksikön yhdeksää työntekijää. Keskeinen osa tehtävääsi on jatkaa omistajaohjauksen kehittämistä mm. kohdekohtaisen kannattavuuden kasvattamisella ja korjaustoiminnan tavoiteohjauksella. Toimipaikkasi on Helsingissä Kojamon pääkonttorissa.

Olet dynaaminen ja aikaansaava, ja sinulla on arvojemme mukaisesti hinku onnistua sekä rohkeus uudistaa. Toimit liiketoimintalähtöisesti ja ratkaisukeskeisesti, ja sinulla on kyky asettaa tavoitteita, seurata niiden toteutumista sekä arvioida miten vastuualueesi saadaan toimimaan jatkuvasti paremmin. Henkilöjohtajana luot positiivista energiaa ja toteutat myös ilo palvella -arvoamme tukemalla ja valmentamalla organisaatiotasi.

Muodollisina pätevyysvaatimuksina pidämme korkeakoulututkintoa, relevanttia työkokemusta haettavan tehtävän keskeisiltä osaamisalueilta, esimiestyökokemusta sekä vahvaa ymmärrystä vuokrauksesta sekä asuntosijoitusyhtiön liiketoiminnan lainalaisuuksista.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän kasvuhakuisessa ja jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossamme. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.
 
Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Aki Hyryläinen, puh. 0400-200 878 ja Ari Rantala, puh. 040-822 7042. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si osoitteessa www.mercuriurval.fi (viitenumerolla FI-14139) viimeistään 16.6.2019.