(Poistunut julkaisusta)

Yksikönjohtaja
Insinööritoimisto Mäkeläinen (Lehto)

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Toimintamme kasvaa ja etsimme nyt Kempeleen yksikköömme sinua projektinjohtamistaidot/esimiestaidot omaava rakennesuunnittelun ammattilainen.

Tehtävänäsi yksikönjohtajana on…

Vastata Kempeleen rakennesuunnitteluyksikkömme johtamisesta kokonaisuudessaan. Erityisiä painopisteitä ovat mm.

  • yksikkösi vastuulla olevien projektien onnistunut ja tehokas läpivienti
  • toiminnan ja prosessien jatkuva kehittäminen
  • yksikkösi osaamisen kasvattaminen.

Saat johdettavaksesi seitsemän hengen osaavan suunnitteluorganisaation ja tavoitteena on, että kasvatat tiimisi henkilöstömäärän jopa 20 henkeen. Varsinaisen rakennesuunnittelun sijaan johdat ja tuet tiimisi projektipäälliköiden/rakennesuunnittelijoiden työskentelyä vahvalla ammattitaidollasi.

Tiimisi ei tee rakennesuunnittelua perinteisellä tavalla, vaan työskentelee tiiviissä yhteistyössä rakennustuotannon ja rakennussuunnittelijoiden kanssa. Olemme mukana rakennushankkeissa varhaisemmassa vaiheessa kuin tyypillisesti.

Mitä etsimme?

Jotta yksikkösi johtajana voisit toimia myös vastaavana rakennesuunnittelijana pitää sinulla olla vähintään viiden vuoden kokemus vaativista suunnitteluprojekteista. Sinulla on tehtävään sopiva insinöörin / diplomi-insinöörin koulutus. Kokemus asunto-, teollisuus- ja/tai toimistorakennusten rakennesuunnittelusta on välttämätöntä.

Esimieskokemus lasketaan eduksi, mutta jos olet johtanut vaativia hankkeita urallasi, uskomme sinun olevan myös valmis esimiestyöhön. Emme etsi johtajaa, vaan ihmistä, joka kykenee ammattitaidollaan tukemaan tiiminsä työskentelyä. Sinulla pitää olla myös halu kehittämiseen ja kehittymiseen.

Tarjoamme!

Haasteiden ja mahdollisuuksien lisäksi erittäin kilpailukykyisen peruspalkan sekä merkittävän tulospalkkiojärjestelmän, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 5.11. ja pe 9.11. klo 08-09.00. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään to 15.11. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!