Yksikönjohtaja, Mainiokoti Pohjantähti, Salo
Mehiläinen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme yksikönjohtajaa Saloon luotsaamaan Mainiokoti Pohjantähteä laadukkaasti eteenpäin.

Meillä Mainiokodeissa ikäihmisten asumispalveluissa on yksinkertainen, mutta kunnianhimoinen tavoite: taata yksilöllinen hyvä elämä jokaiselle asukkaallemme. Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luotsaamaan yksikköämme Mainiokoti Pohjantähteä?

Vastuullasi on kodin arjen luotsaaminen, asukashankinta, yhteistyö kaupungin ja sidosryhmien kanssa sekä muiden tavoitteiden saavuttaminen. Yksikönjohtajana varmistat omalla esimerkilläsi työporukkaa valmentaen, että toimintamme on laatulupaustemme mukaista ja jokaisella asukkaalla on yksilöllinen hyvä elämä.

Laatutyön ja kehittämisen tukena sinulla on valtakunnallinen laatu- ja kehitystiimi. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

 • Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.
 • Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.
 • Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.
 • Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun. Elämme monipuolista, inhimillistä ja elämänmakuista arkea, johon kuuluu niin ilot kuin surutkin.
 • Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Työ sopii sinulle, jos sinulla on aiempaa kokemusta ikäihmisten asumispalveluista ja esihenkilötyöstä. Olet tarvittaessa jämäkkä, mutta tasa-arvoinen ja sinulla on aina aikaa tiimisi jäsenille. Et pelkää erilaisten haastetilanteiden ratkomista ja pystyt innostamaan tiimiäsi kehittymään.

Odotamme, että olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulutasoisen tutkinnon. Työssäsi tarvitset talousosaamista ja hyviä IT-taitoja sekä kykyä omaksua uusia ohjelmia ja rohkeutta käyttää niitä. Raportoit tehtävässä palvelujohtajalle ja osallistut alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn.

Pääset osaksi innostunutta esihenkilötiimiä ja mentorisi tukee kehittymistäsi yksikönjohtajana. Toimit osana ammattitaitoista Mehiläisen sosiaalipalveluiden organisaatiota, jossa tukipalvelut auttavat eri osa-alueiden kanssa. Yksikön johtajana sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan Mehiläisen esihenkilövalmennukseen.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekrytointijärjestelmän kautta 31.1.2022 mennessä. Huomaathan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Piia Pitkäpaasi, palvelujohtaja, Mainiokodit, Varsinais-Suomi

Puh. 050 572 3934, piia.pitkapaasi@mainiokodit.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1553806
 • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 1.2.2022
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Rummunlyöjänkatu, Salo