(Poistunut julkaisusta)

Yksikön vetäjä
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Azets-konsernissa on noin 2500 työntekijää ja vuonna 2016 liikevaihtomme oli noin 239 miljoonaa euroa. Tunsit aikaisemmin meidät nimillä Visma Services Oy, Visma Employee Management Oy ja Virvo Oy. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.


Haemme kasvumme tueksi 


Yksikön vetäjää Kuopioon


vastaamaan asiakassuhteiden hoidosta, asiakkaidemme taloushallinnon päivittäisistä prosesseista sekä tiimin esimiestyöstä.


Oletko etsimämme energinen ja asiakaslähtöinen taloushallinnon ammattilainen?


Meillä Azetsilla työhön suhtaudutaan intohimoisesti ja arvojemme mukaisesti: henkilökohtaisesti, täsmällisesti, vastuullisesti ja askeleen edellä. Panostamme henkilöstön koulutukseen, viihtyvyyteen ja hyvään työilmapiiriin. Uskomme aidosti, että positiivinen henkilöstökokemus tuottaa positiivista asiakaskokemusta ja siitä haluamme pitää kiinni. 


Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. KTM), muutaman vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä, tilinpäätöstaito sekä näyttöjä esimiehenä toimimisesta, tai vaihtoehtoisesti kiinnostusta esimiehenä toimimiseen.


Olet elementissäsi koordinoimassa ja kehittämässä tiimityötä. Pidät tärkeänä tiimisi tavoitteiden saavuttamista sekä henkilöstön sitoutumista. Olet innokas kehittämään omaa osaamistasi ja jakamaan sitä myös tiimillesi. Olet valmis heittäytymään haasteisiin ja laittamaan myös itsesi likoon osaavan tiimisi kanssa.


Esimiestyön lisäksi nautit asiakkaiden kanssa toimimisesta ja sinulla halua ottaa proaktiivista ja konsultoivaa roolia niin asiakasneuvonnassa kuin lisäpalveluiden tarjoamisessakin. 


Työkieli on pääasiallisesti suomi, hyvä englanninkielen taito on eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivisuutta, tunnollisuutta, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Vastaat itsenäisesti tiimisi työn jäljestä Joensuussa toimivalle esimiehellesi.


Mielenkiintoisen tehtävän ja nykyaikaisten työvälineiden lisäksi tarjoamme dynaamisen työympäristön kasvu- ja kehitysvaiheessa olevassa yrityksessämme sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Tukenasi on kokenut asiantuntijatiimi, joka haluaa kulkea kehityksen kärjessä nopeasti muuttuvalla alalla.


Tehtävä on uusi, vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. 


Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Karttunen, puh. 040 844 6975, 7.2. klo 8-10, 8.2. klo 14-16 ja 12.2. klo 8-10.


Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin 15.2.2018 mennessä.