(Poistunut julkaisusta)

YKSIKÖN SIHTEERI
OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Haemme Helsingin Pasilassa sijaitsevaan toimistoomme

YKSIKÖN SIHTEERIÄ


edunvalvontaosastolle 1.2.2020 alkaen tai
sopimuksen mukaan.


YKSIKÖN SIHTEERIN tehtävinä ovat edunvalvontaosaston sihteeritehtävät mm. yksikön johdon ja asiantuntijoiden avustaminen, erilaisten tilaisuuksien suunnittelu-, järjestely- ja koordinointitehtävät, matkajärjestelyt sekä tiedonhankinta. Tehtäväkuvaa voidaan tarkentaa tehtävään valitun henkilön kokemuksen ja osaamisalueiden perusteella.


Työssäsi menestyt, kun sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja hallitset toimisto-ohjelmien ja nykyaikaisten viestintävälineiden käytön hyvin. Tehtäväsi vaatii organisointikykyä, aloitteellisuutta ja huolellisuutta sekä erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa. Olet luonteeltasi positiivinen, luotettava ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmän jäsenenä.


TARJOAMME mielenkiintoisen tehtävän, innostavan työyhteisön sekä hyvät työsuhteen ehdot. Tehtävä täytetään toistaiseksi.
 

HAKEMUS palkkatoivomuksen kera ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 17.12.2019 klo 16.00 osoitettuna OAJ:n puheenjohtajalle osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi. Otsikkoon merkintä ”yksikön sihteeri”.


Suomalainen yhteiskunta muuttuu jatkuvasti kulttuurisemmaksi. Meille OAJ:ssä on tärkeää, että työssämme tulee huomioitua niin yhteiskunnan muutos kuin monenlaiset eri näkökulmat, ja toivomme myös hakijoiksi kaikenlaisista taustoista sekä nais- ja mieshakijoita.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuojaseloste > Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.