(Poistunut julkaisusta)

Yksikön Päällikkö
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Valmiina tulevaisuuteen?

Työympäristö muuttuu nopeasti. On aika miettiä asioita uudelleen. Ja juuri sitä teemme täällä Adeccolla. Meillä on kyky yhdistää mahtavat ihmiset mahtaviin työpaikkoihin. Olemme maailmanlaajuinen organisaatio, jonka mottona on keksiä uudelleen, miten rekrytointia tehdään.

 

Haemme nyt Yksikön Päällikköä Tampereelle!

Oletko innostava ja valmentava esimiestyön ammattilainen, joka nauttii asiakastyöstä ja tavoitteista? Haluatko olla tekemässä merkityksellistä työtä suomalaisen työelämän eteen maailman johtavassa joukkueessa?

Adecco Finland Oy etsii nyt Yksikön päällikköä vastaamaan Tampereen yksikön liiketoiminnasta yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaisesti.


Tehtävä

Vastuullasi on Adeccon liiketoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen liiketoiminta-alueella yhteisten toimintatapojen ja arvopohjan mukaisesti, sekä laadukas esimiestyö toimistojen henkilöstölle. Yksikön päällikkönä vastaat yrityksen strategiaan ja alueen liiketoimintasuunnitelmaan perustuvan budjetin laatimisesta, toteutumisesta ja seurannasta. Perehdytyksen, valmennuksen sekä kehitys- ja tavoitekeskustelujen avulla varmistat tavoitteiden mukaisen toiminnan ja palvelujen tehokkuuden yksilö- ja yksikkötasolla.

 

Kokemus

Edellytämme sinulta kykyä johtaa tuloksekkaasti merkittävän markkina-alueen liiketoimintaa ja henkilöstöä. Olet yrittäjähenkinen, kaupallisesti suuntautunut esimiestyön ammattilainen, joka nauttii vuorovaikutustilanteista. Haluat haastaa itsesi, ja sinulla on innostunut ja aktiivinen asenne työntekoon. Odotamme sinulta:

  • näyttöä liiketoiminnan kannattavasta kasvattamisesta
  • tavoitteellisuutta ja myyntihenkisyyttä
  • vankkaa kokemusta esimiestyöstä
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • mielellään kokemusta henkilöstöpalvelualalta, muttei välttämätöntä
  • kielitaitoa; suomi ja englanti

 

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän merkittävän kokoisen yksikön vetäjänä ja tiimin esimiehenä. Yksikössä hoidetaan valtakunnallisesti tärkeitä asiakkuuksia ja alueella on paljon potentiaalia liiketoiminnan kasvattamiseen. Työsi tueksi saat tavoitteellisen ja kannustavan työyhteisön, joka on sitoutunut työhön yhteisen menestyksen saavuttamiseksi. Johtavana kansainvälisenä henkilöstöpalveluyrityksenä tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla. Tehtävään valittavan luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintaa.

 

Hakemus

Loistavaa – älä mieti enää, vaan lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera hakulinkin kautta. Viimeinen hakupäivä on 20.1.2020. Työt alkavat sopimuksen mukaan.