(Poistunut julkaisusta)

Yksikön päällikkö
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Kiinnostaako sinua haastava ja mielenkiintoinen työ rakentamisen näköalapaikalla? Etsimme nyt kannustavaa yksikön päällikköä, joka
haluaa olla osaltaan mukana kehittämässä kestävää, kaunista ja toimivaa kaupunkia.

Rakenneyksikköön kuuluu kaksi tiimiä ja 20 asiantuntijaa.
Tehtäväsi on johtaa yksikköä, joka valvoo lupien noudattamista rakennustyön aikana ja käsittelee sekä päättää rakennetekniset lupahakemukset ja vastaavat työnjohtajahakemukset.
Vastuullasi on suunnitella, seurata ja valvoa yksikön toimintaa, vastata yksikön tuloksellisuuden ja tavoitteiden saavuttamisesta. Lisäksi tehtäviin kuuluu yksikön ohjaus sekä suorituskyvyn ja toiminnan tuloksellisuuden kehittäminen ja ylläpito.

Olet sisäisten ja ulkoisten yhteistyöverkostojen rakentaja ja tiimipelaaja. Sinulla on ratkaisukeskeinen työote sekä erinomaiset neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme monipuolisen näkökulman rakentamiseen, erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä
osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen. Meiltä saat myös ajanmukaiset työvälineet, joustavan työajan ja
etätyömahdollisuuden. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto (talonrakennusalan diplomi-insinööri tai insinööri ylempi AMK) sekä suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä
suullinen ja kirjallinen taito.

Lisäksi tehtävässä edellytetään vankkaa kokemusta rakennusalalta sekä esihenkilö- ja johtamiskokemusta.

Eduksi luetaan Helsingin kaupungin ja erityisesti kaupunkiympäristön toimialan tuntemus sekä tietämys toimialan eri palveluiden keskinäisistä suhteista. Myös rakennesuunnittelukokemus luetaan eduksi.

Virkaan valittavan on esitettävä hyväksyttävä arvio edellytyksistä hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä 30 päivän kuluessa virkaanottopäätöksen tiedoksisaannista.

Täytäthän hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit toimittaa Helsingin kaupungin kirjaamoon, kaupunkiympäristön toimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus KYMP-03-40-20. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Rakennusvalvontapäällikkö Kai Miller, puh. 310 26328, kai.miller(at)hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi