(Poistunut julkaisusta)

Yksikön päällikkö
VAK Huoltopalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Kuljetusratkaisujen edelläkävijä etsii nyt asiakaspalveluhenkistä yksikön päällikköä. Meillä VAK:lla asiakkaat ovat toimintamme keskiössä ja tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita ja hyviä asiakaskokemuksia. Pidämme huolta työntekijöidemme, sekä työympäristömme turvallisuudesta. Meille tärkeää on valmistamiemme tuotteiden ja palveluiden korkea laatutaso.

 

Nykyisen yksikön vetäjän siirtyessä uusien haasteiden pariin

Haemme VAK Huoltopalvelut Oy:n palvelukseen

 

Yksikön päällikköä Tampereen toimipisteelle, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

 

Monipuolisessa työroolissasi vastaat yksikön tuloksesta, myynnistä, toimivuudesta ja henkilöstöstä. Yksikön päällikkönä johdat noin kahdenkymmenen hengen tiimiä. Työskentelet aktiivisessa yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aitoa kiinnostusta kokonaisvaltaiseen sekä vastuulliseen työrooliin sekä teknisesti orientoitunutta otetta. Raskaan kaluston huolto-osaamisen sekä tuotannon toimialatuntemuksen katsomme eduksi.  Erityisesti arvostamme kehitysorientoitunutta ja myynnillistä otetta työntekoon. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, ja sinulla on kokemusta työnjohdollisista tehtävistä. Olet kiinnostunut liiketoiminnan luvuista ymmärtäen syy- ja seuraussuhteet lukujen takana. Toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta, sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen sekä monipuolisen tehtävän ja vahvalla osaamisella varustetun työyhteisön, jossa kannustamme ammatilliseen kasvuun.  

 

Kiinnostuitko? Mikäli vastasit kyllä, lähetä meille hakemuksesi ansioluetteloineen pikaisesti, mutta kuitenkin viimeistään 30.9.2020 mennessä oheisen linkin kautta https://vak.fi/avoimet-tyopaikat/. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa VAK Huoltopalvelut Oy:n toimitusjohtaja Juha-Matti Ruuskanen, puh. 020 7656 431 22.9. klo 9-11 ja 25.9. 12-14 välisenä aikana.