(Poistunut julkaisusta)

Yksikön Päällikkö
Finnmap Infra Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020

Haemme nyt Finnmap Infraan vakituiseen työsuhteeseen

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ TURKUUN (INFRARAKENTAMINEN)

Haemme nyt yksikön päällikköä perustamaan uuden toimipisteemme Turkuun sekä johtamaan tätä toimipistettä. Tehtävässä pääset rakentamaan kokonaan uuden yksikön työskentely-ympäristöä ja toimintakulttuuria.
Sovit tehtävään, jos tiedät itsesi taitavaksi yhdessä tai useammassa seuraavista tekniikan aloista:

  •     Tiesuunnittelu
  •     Katusuunnittelu
  •     Ratasuunnittelu
  •     Siltasuunnittelu
  •     Geosuunnittelu
  •     Liikennesuunnittelu
  •     Rautateiden turvalaitesuunnittelu

Eduksesi katsotaan myös aiemmat johtamis- tai esimiestehtävät. Osaat pitää monia lankoja käsissäsi ja löydät niistä sen punaisen.

Kokemuksesi mukaan voit toimia myös hankkeiden pääsuunnittelijana tai projektipäällikkönä. Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja tehtävänkuvan mukaista kokemusta, mutta ennen kaikkea halua kehittää jatkuvasti toimialaamme, yrityksemme toimintatapoja ja omaa kompetenssiasi muuttuvassa maailmassa. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa työilmapiirissä sekä kehitysmahdollisuuksia työuralla vakaassa tulevaisuuteen katsovassa kotimaisessa yrityksessä, joka on osa kasvavaa Solwers-konsernia. Perehdytämme sinut huolellisesti työtehtäviisi ja toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden toimipisteidemme asiantuntijoiden kanssa. 

Meille Finnmap Infrassa on tärkeää kehittää jatkuvasti toimialaamme, yrityksen toimintatapoja ja työntekijöiden osaamista. Lisäksi meillä on joustavat työajat ja hyvät etätyömahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.

Tule mukaan rakentamaan kanssamme tulevaisuuden yhteiskuntaa sekä Finnmap Infran menestystarinaa!

Odotamme jo kovalla innolla uutta jäsentä tiimiimme, joten täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 2.10.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen teemu.tuhkanen@finnmap-infra.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Tuhkanen, teemu.tuhkanen@finnmap-infra.fi, puh. 044 573 90 66.