(Poistunut julkaisusta)

Yksikön päällikkö
Fresh Servant Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2020

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu hedelmiin ja vihanneksiin erikoistunut yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki-salaatit ja Salaatti Mestari -salaattibaari. Vuonna 2019 liikevaihtomme kasvoi noin 67 miljoonaan euroon. Toimipisteemme sijaitsevat Pedersöressä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessämme työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä. Lisätietoja yrityksestämme saat kotisivuiltamme www.fresh.fi. 

 

Oletko valmis tarttumaan hetkeen ja uusiin haasteisiin? Etsimme kasvavaan yritykseemme henkilöä, joka innostuu uuden toimipisteemme kehittämisestä. Haemme Seinäjoelle

Yksikönpäällikköä

vastaamaan Seinäjoen yksikön toiminnasta, kehittämisestä ja investoinneista. Tehtävässä vastaat Seinäjoen yksikön tuloksesta ja kustannustehokkuudesta, logistiikkaosastojen henkilöstöstä, varasto- ja lähettämöprosesseista ja niihin liittyvien järjestelmien kehittämisestä ja toteutuksesta. Roolissasi varmistat, että lunastamme asiakkaillemme annetut lupaukset tiiviissä yhteistyössä oston ja myynnin kanssa eli johtamistyölläsi huolehdit toimitusvarmuudesta, laadusta ja asiakaspalvelun laadukkuudesta. Vastuualueellesi kuuluu myös kiinteistö ja laitteet, työsuojelu sekä laatujärjestelmän vaatimusten täyttyminen.

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknillistä tai kaupallista koulututusta sekä työkokemusta elintarvikealalta tai logistiikasta. Odotamme sinulta kokemusta esimiestyöstä ja muutostenjohtamisesta. Luonteeltasi olet tavoitteellinen, aktiivinen ja asioihin tarttuva, etkä pelkää uusia haasteita.  Johtamistyölläsi rakennat hyvää ilmapiiriä, otat henkilöstön mukaan kehittämiseen ja kannustat heitä tavoitteiden saavuttamiseen.


Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, innostavan ilmapiirin ja huipputyökaverit vahvasti kehittyvässä yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Logistiikkapäällikkö Daniel Asplund 044 781 2485.

Tule onnistumaan kanssamme! Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 9.8.2020 hae tehtävää -painikkeen kautta.