(Poistunut julkaisusta)

Yksikön päällikkö
HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2020

Haemme vesihuollon verkko-osaston kunnossapitoyksikköömme vesihuoltoverkostojen kokonaisuuden hallitsevaa 

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ

Me vesihuollon verkko-osastolla vastaamme pääkaupunkiseudun vesijohto- ja viemäriverkostojen elinkaarenhallinnasta ja operoinnista sisältäen korkean palvelutason tarjoamisen yli miljoonalle asukkaalle ja pääkaupunkiseudun toiminnoille.

Kunnossapitoyksikkö vastaa HSY:n vesihuollon toimialueella vesihuolto- ja hulevesiverkostojen operoinnista ja elinkaarenhallinnasta yhdessä muiden verkko-osaston yksiköiden kanssa. 

Kokonaisuus sisältää: 

  • suunnitelmallisen ylläpidon ja äkillisen kunnossapidon työt
  • suunnitelmallisen osallistumisen verkostojen elinkaarenhallinnan prosessissa verkostokohteiden luovuttamiseen investointeihin ja siihen liittyviin hanke- ja esisuunnitelmien laadintaan 
  • tarkempien suunnitelmien kommentoinnin
  • investointien laadun todentamisen vastaanottoineen ja kohteiden käyttöönoton.   

Yksikkömme huolehtii toiminnassa tarvittavien hankintojen ja sopimusurakoitsijoiden kilpailuttamisesta sekä urakoitsijoiden työnohjauksesta. Vastaamme pelastuslaitosten ja muiden viranomaisten kanssa tehtävästä yhteistyöstä.  Osallistumme kaupunkien kanssa tehtävään yhteistyöhön. Vakavien häiriötilanteiden hallinta yhdessä muiden osaston yksiköiden kanssa kuuluu oleellisesti kunnossapitoyksikön tehtäviin. 

Vastaat tehtävässäsi kunnossapitoyksikön tehtävien organisoinnista sekä noin 60 henkilön esimiespalvelusta. Osallistut myös osaston johtoryhmän toimintaan. Tehtävään kuuluu varallaolovelvollisuus.

Edellytämme:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. 
  • Sinulla on kokemusta esimiestyöstä ja vesihuoltoverkostojen hallinnasta.  
  • Ymmärrät digitaalisen kehityksen mahdollisuudet ja osaat luotsata digitalisaatiota hyödyntämällä myös erilaisia edelläkävijyyden ratkaisuja. 
  • Olet luonteeltasi ulospäin suuntautunut.
  • Näet jatkuvan kehityksen mahdollisuutena työhyvinvoinnin ja toiminnan parantamisessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa.  Tukenasi on ammattitaitoinen verkonhallinnan osaava osasto, jossa on dynaaminen ja kehitysmyönteinen ilmapiiri.

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja antaa osastonjohtaja Kia Aksela, puh. 040 0514 219.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.6.2020.