(Poistunut julkaisusta)

Yksikön päällikkö
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Adecco Finland on osa maailman suurinta henkilöstöpalvelualan toimijaa, Adecco Groupia. Adeccolla on maailmanlaajuisesti yli 5200 toimipistettä ja yli 34 000 työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa kollegaa ympäri maailman. Ihan jokainen Adeccolainen on auttamassa sinua palkkaamaan mahtavia ihmisiä tai löytämään unelmiesi työpaikan. Suomessa Adecco-perheeseen kuuluu Adeccon lisäksi rakennus-, teollisuus- ja kaivostoimialan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut Sihti.

Nykyisen yksikön päällikön siirtyessä talon sisällä uusiin tehtäviin, haemme nyt Ouluun

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Oulun Adeccon ja Sihtin liiketoiminnasta yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaisesti.

Työn painopiste on alueen liiketoiminnan kehittämisessä ja laadukkaassa asiakastyössä yhdessä kokeneen, osaavan ja innostuneen tiimin kanssa. Adeccon ja Sihtin palvelujen aktiivinen myynti kuuluu olennaisena osana tehtävään. Yksikön päällikkönä vastaat Adeccon strategiaan ja alueen liiketoimintasuunnitelmaan perustuen budjetin laatimisesta, toteutumisesta ja seurannasta. Perehdytyksen, valmennuksen sekä kehitys- ja tavoitekeskustelujen avulla varmistat tavoitteiden mukaisen toiminnan ja palvelujen tehokkuuden yksilö- ja yksikkötasolla.

Odotamme sinulta kykyä johtaa tuloksekkaasti merkittävän markkina-alueen liiketoimintaa ja tiimiä. Sinulla on innostunut ote myyntiin ja näyttöä aiemmasta tuloksellisesta myyntityöstä. Olet yrittäjähenkinen, tavoitteellinen, aktiivinen ja haluat haastaa itseäsi. Nautit vuorovaikutustilanteista ja esimiehenä motivoit tiimiäsi kukoistamaan. Arvostamme kattavaa paikallista verkostoa, kehittämishaluista asennetta ja kykyä suhtautua muutokseen positiivisesti. Tehtävässä tarvitset suomen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän vakaan kansainvälisen henkilöstöalan toimijan palveluksessa, mahtavat työkaverit sekä johdon jatkuvan tuen työllesi. Pääset vaikuttamaan paikallisen liiketoiminnan suuntaan ja työsi sisältöön, sillä yksikössä hoidetaan valtakunnallisesti merkittäviä asiakkuuksia ja alueella on paljon potentiaalia liiketoiminnan kasvattamiseen. Työnantajana Adecco tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, kattavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kasvuun. Jos tunnistit vahvuutesi ja olet valmis uusiin haasteisiin, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 19.04.2020 sähköpostilla tuomas.lappalainen@sihti.fi Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Tuomas Lappalainen, p. 050 444 4476