(Poistunut julkaisusta)

Yksikön päällikkö
VAK Huoltopalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Kuljetusratkaisujen edelläkävijä etsii nyt myyntiorientoitunutta yksikön päällikköä! Meillä VAK:lla asiakkaat ovat kaiken toimintamme keskiössä ja toimintamme kumpuaa heidän tarpeistaan. Pidämme huolta työntekijöidemme, sekä työympäristön turvallisuudesta. Meille on tärkeää myös tuotteidemme ja palveluidemme korkea laatutaso.

VAK avaa Liedon Länsi-Avantin alueelle uuden, täyden palvelun huoltopisteen kesällä 2020.

Haemme VAK Huoltopalvelut Oy:n palvelukseen

yksikön päällikköä

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Yksikön päällikön tehtävään kuuluu tulosvastuullisena aluepäällikkönä toimiminen Vahdon ja Liedon toimipisteissämme. Monipuolisessa työroolissasi vastaat yksikön tuloksesta, myynnistä, toiminnasta ja henkilöstöstä. Henkilöstö on tärkein voimavaramme ja haluamme varmistaa, että työntekijät viihtyvät meillä. Olet myös VAK Huoltopalvelut Oy:n johtoryhmän jäsen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aitoa kiinnostusta kokonaisvaltaiseen sekä vastuulliseen työrooliin sekä teknisesti orientoitunutta otetta. Raskaan kaluston huollon sekä tuotannon toimialatuntemuksen katsomme eduksi. Erityisesti arvostamme tuloshakuista, rohkeaa ja myynnillistä työskentelytyyliä! Omaat erinomaiset vuorovaikutus- sekä yhteistyötaidot ja olet kiinnostunut liiketoiminnan luvuista ymmärtäen syy- ja seuraussuhteet lukujen takana. Toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi kaupallista tai teknistä, sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisesta tulosvastuullisesta työroolista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen sekä monipuolisen työroolin ja hyvällä tekemisen meiningillä varustetun työyhteisön, jossa kannustamme ammatilliseen kasvuun.

Kiinnostuithan! Mikäli kyllä, lähetä meille hakemuksesi ansioluetteloineen 10.11.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa VAK Huoltopalvelut Oy:n toimitusjohtaja Juha-Matti Ruuskanen, puh. 020 7656 431 tiistaina 29.10. klo 9-11 välisenä aikana.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä rekrytointiprosessiin liittyen, voit olla yhteydessä Baronalla Kati Blinnikka-Pullolaan, puh. 050 3708435 tai Anu Marttilaan, puh. 050 4358625 ke 23.10. klo 13-14 välisenä aikana tai ti 29.10. klo 15-16 välisenä aikana.