(Poistunut julkaisusta)

Yksikön päällikkö
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Etsimme asiakkaallemme yksikön päällikköä Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen. 

Työnkuvaus:

Yksikön päällikkö toimii esimiestehtävissä kolmen erillisen talon palvelukorttelissa. Kohteessa on 20 asuntoa, joissa asuu eri ikäisiä kehitysvammaisia henkilöitä. Tässä tehtävässä työympäristö on kansainvälinen. Työvuorot ovat pääsääntöisesti päivisin. Kyseessä on itsenäinen ja vastuullinenn työtehtävä, jossa pääset kehittämään yksikön lisäksi myös omaa työtäsi sekä yhteisiä toimintatapoja. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hakijoilta edellytetään sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta esimiestyöstä. Myös kokemus vammaistyöstä on tässä tehtävässä välttämätön. Toivomme tuloksellista ja laadukasta johtamista sekä hyvän työilmapiirin edistämistä, luovuuden mahdollistamista ja läsnäolon taitoa. Arvostamme työyhteisöä yhdistävää ja osallistavaa otetta. Työ on erittäin ihmisläheistä niin asukkaiden, omaisten kuin yhteistyöverkostojenkin kanssa, joten toivomme myös hyviä vuorovaikutustaitoja. 

Tarjoamme:

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään omaa osaamistasi sekä kehittämään itseäsi. Toimiessasi pääset näkemään myös koko yksikön kehityksen. Tarjoamme täydet tunnit, mukavan työilmapiirin sekä kilpailukykyisen palkan. Tämän kaiken lisäksi tehtävään on kattava perehdytys. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään, niin olemme sinuun yhteydessä! Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä! Voit laittaa hakemuksesi myös sähköpostitse osoitteeseen vilma.heino@medipower.fi

Lisätietoja tehtävästä:

HR Trainee Vilma Heino 

p. 040 621 4660