(Poistunut julkaisusta)

Yksikön päällikkö
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Transval on Suomen yksi johtavista sisälogistiikan palveluntarjoajista, jolla on yli 20 vuoden kokemus toiminnan tehostamisesta ja erilaisten ulkoistusratkaisujen toteuttamisesta erityisesti logistiikka- ja teollisuuskohteista. Transvalin liikevaihto oli vuonna 2018 noin 132 miljoonaa euroa ja palveluksessa noin 4600 logistiikka-alan ammattilaista.

 

Yksikön päällikkö Vantaalle

Haemme asiakkaamme tukkuvarastolle yksikön päällikköä, joka vastaa Transvalin operatiivisesta toiminnasta, laadusta, työsuojelusta ja budjetin mukaisesta tuloksesta. Yksikön päällikkö on tuotannon avainhenkilö, joka johtaa omaa esimiestiimiä ja toimii esimiehenä yli 50 varastotyöntekijälle. Yksikön päällikkö osallistuu asiakaspalavereihin ja vastaa kokonaisvaltaisesti yksikön toiminnan kehittämisestä yhdessä asiakkaan ja tiiminsä kanssa.

Hakijan olisi hyvä tuntea jo entuudestaan Lean-ajatusmalli sekä jatkuvan parantamisen keskeiset työkalut kuten 5S ja Gemba. MS Office -tuoteperheen ohjelmien tulee olla hyvin hallussa, eikä Excel-taulukkojen ja kaavojen tekeminen tuota tuskaa. Sinun tulee seurata aktiivisesti toiminnan tunnuslukuja ja toteuttaa ennakoivasti muutoksia prosesseihin ja toimintatapoihin laadun varmistamiseksi. Vastaat myös yksikkösi raportoinnista johdolle ja laskutuksesta aikataulujen mukaisesti.

Työssä menestymisen kannalta olisi suotavaa, että sinulla on esimiestyöhön ja logistiikkaan liittyvää koulutusta. Lisäksi toivottavaa olisi, että olet toiminut vähintään viisi vuotta vastuullisissa tuotannon esimiestehtävissä. Viestintä- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvällä tasolla ja pystyt toimimaan suomeksi sekä tarvittaessa englanniksi, myös kirjallisesti. Työssäsi viihdyt hyvin paineen alla, pystyt oma-aloitteeseen työhön ja olet valmis kantamaan vastuuta.

Työsuhteessa noudatetaan huolinta-alan toimihenkilöiden työehtosopimusta ja palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän kehittyvässä organisaatiossa ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan sekä urakehitykseen. Lisäksi tulet saamaan ammattitaitoisen tiimin tuen sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Täytäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseesi myös CV:si sekä palkkatoiveesi viimeistään 20.10.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Anne Vahde p. 040 183 3300 tai anne.vahde@transval.fi.