(Poistunut julkaisusta)

Yksikön päällikkö vesihuollon toimialalle
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Haemme vesihuollon toimialalle vedenpuhdistusosaston tuotantoyksikköön

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ

Tuotantoyksikkö huolehtii raakaveden hankinnasta, talousveden tuotannosta vedenpuhdistuslaitoksillamme sekä vedenjakelusta yli miljoonalle kuluttajalle pääkaupunkiseudulla.

Johdettavanasi on noin 30 ammattilaisen yksikkö. Vastaat päällikkönä vastuualueesi toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä ja organisoinnista. Tehtävät ovat monipuolisia ja vaativia ulottuen laaja-alaisesti koko vesihuollon toimialalle.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknisen alan ylempää korkeakoulututkintoa, alan työkokemusta, kokemusta esimiestyöstä sekä erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on eduksi. Tehtävän menestyksekäs hoito vaatii sinulta lisäksi aloitteellisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyviä yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kesken.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Veli-Pekka Vuorilehto, puh. 09 1561 3291.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 25.11.2019.