(Poistunut julkaisusta)

Yksikön päällikkö – Turku Satakunnantie
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Haluatko päästä luotsaamaan yhtä koko Suomen isoimmista ja menestyneimmistämme yksiköistämme osana vahvasti kasvavaa pohjoismaista menestystarinaa? Lisäksi olet esimies, joka johtaa omalla esimerkillään myyntiä ja innostaa tiimiään?

 

Haemme nyt rautaista osaajaa Turun Satakunnantien  

YKSIKÖN PÄÄLLIKÖKSI

vastaamaan yksikön tuloksesta, toimivuudesta ja henkilöstöstä. Sinun toimintaasi kuvaavat energisyys, avoimuus ja mutkattomuus. Haluat kehittää toimintaa etkä pelkää tarttua toimeen vaan pidät hyvää huolta yksikön asiakkaista ja henkilökunnasta oman energisen esimerkkisi kautta.

Työ pitää sisällään sekä tavoitteellista myymistä että vastuun yksikön tuloksesta ja hyvinvoinnista. Vastaat toimintatavoista myymälässä ja siten asiakkaiden kokemusta palvelun laadusta. Kehität yksikön toimintaa sekä myymäläkonseptia dataan ja paikallistuntemukseen perustuen. Raportoit suoraan Länsi-Suomen aluemyyntijohtajalle Jani Vähä-Laaksolle, jolla on kova draivi kehittää alueensa tulosta ja tekemisen laatua.

Koska yksikön päällikkönä sinulla on vastuu koko yksikön toimivuudesta, tuloksesta sekä siitä, kuinka hyvin ihmiset viihtyvät meillä Ahlsellilla, odotamme sinulta monipuolista ammattitaitoa:

 • Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja teet sujuvasti yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa myös matriisiorganisaatiossa.
 • Olet innostava esihenkilö, joka välittää aidosti tiiminsä ja yksikön hyvinvoinnista. Kommunikoit tavoitteet selkeästi ja olet läsnä tiimisi arjessa ja kuuntelet heitä. Välität aidosti tiimisi ja koko yksikön hyvinvoinnista.
 • Olet kiinnostunut luvuista ja seuraat myyntiä, katteita ja kannattavuutta Ymmärrät syyt ja seuraussuhteet lukujen takana ja osaat tehdä tarvittavat toimenpiteet, joita tilanne vaatii.
 • Johdat ja kehität yksikön toimintaa matriisiorganisaatiossa oman esimerkkisi kautta niin myynnin kuin palveluosaamisen saralla.
 • Olet asiakaspalveluhenkinen ja ymmärrät paikallismarkkinoita sekä asiakkaiden tarpeita. Kuuntelet ja keskustelet asiakkaisen kanssa ja kontaktoit heitä aktiivisesti. Tavoitteesi on saada jokainen asiakas myymäläsi kanta-asiakkaaksi.
 • Sinulla on alan tuotetuntemusta, mielellään LVIK-tuotteista.
 • Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea sekä hyvää englantia. Ruotsin kielen taito katsotaan selkeäksi eduksi.

Tarkoituksenamme ei ole vain ottaa, vaan myös tarjota sinulle mahdollisimman hyvä työskentely-ympäristö, jossa pääset käyttämään osaamistasi hyödyksi sekä viihdyt. Tässä muutama pointti, mitä tämä työ tarjoaa sinulle:

 • Mikäli pidät haasteista, tässä on ainutlaatuinen tilaisuus lähteä kehittämään yksikön myyntiä ja toimintaa. Saat tilaa ideoida ja viedä toimintaa parhaaksi katsomalla tavalla eteenpäin.
 • Tukenasi on koko osaava pohjoismainen organisaatio ja sen mukanaan tuomat volyymit ja jatkuvuus.
 • Teet töitä rautaisten alan ammattilaisten kanssa hyvässä porukassa. Kun ihmisiltä kysytään, mikä Ahlsellilla on parasta, yksi asia toistuu aina – oli kyse sitten työtyytyväisyys-, asiakastyytyväisyys tai lähtökyselystä – ja se on meidän työntekijämme. Meillä Ahlsellilla on osaavaa, hauskaa, mutkatonta ja kaikkensa antavaa porukkaa töissä.
 • Mukava ilmapiiri ei rajoitu vain henkilöstöömme, vaan pääset tekemään töitä myös mukavien asiakkaiden kanssa.
 • Saat myydäksesi Pohjoismaiden laajimman valikoiman, jonka vaihtoehdoista löydätte tiiminne kanssa varmasti asiakkaalle parhaiten sopivat ratkaisut.
 • Alan parhaat tavarantoimittajat ovat kumppaneitamme ja pääset tekemään yhteistyötä sekä kouluttautumaan yhdessä heidän kanssaan.

Mikäli koet, että sinulla on annettavaa tälle yksikölle ja draivia kehittää toimintaa, hae meille! Voit jättää hakemuksesi nettisivuiltamme www.ahlsell.fi/rekry 17.8.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä aikaile, vaan tartu toimeen! Muista myös mainita palkkatoiveesi.

Lisätietoja paikasta saat Länsi-Suomen aluemyyntijohtaja Jani Vähä-Laaksolta numerosta +358406812828.

Tervetuloa Ahlsellille!

 

Ahlsell on siellä missä ihmiset asuvat, tekevät työtään ja elävät elämäänsä. Alansa merkittävänä toimijana Ahlsell vie kehitystä eteenpäin ammattilaisten kanssa, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima kestäviä tuotteita ja palveluja, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.