(Poistunut julkaisusta)

Yksikön päällikkö / Stena Recycling Oy, Vaasa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018


Stena Recycling Oy kuuluu ruotsalaiseen Stena Metall -konserniin. Olemme innovatiivinen yhtiö, joka tarjoaa kierrätyspalveluja teollisuus-, kauppa- tai kuntasektorilla toimiville asiakkaillemme. Suomessa toimimme 12 paikkakunnalla ja meitä stenalaisia on noin 120.

"Meidän maailmassamme mikään materiaali ei ole loppuun käytetty. Keräämällä ja jalostamalla yritysten tuotannossa ja muussa toiminnassa syntyvät jätemateriaalit annamme niiden jatkaa elämäänsä uusissa tuotteissa tai uutena energiana. Näin teemme kierrätyksestä kestävää liiketoimintaa ja maksimoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa maapallon uusiutumattomien materiaalien kierrätyksen. Tämä työ ei lopu koskaan, se alkaa tästä."

Etsimme sinua, joka haluat edistää kestävää kehitystä ja toimia johtajana tulevaisuuden toimialalla! Olisitko innokas tekemään kauppaa yrityksemme ja asiakkaidemme eduksi ja halukas toimimaan jatkuvasti muuttuvalla toimialalla? Jos vastaat kyllä, voi paikkasi olla yrityksemme

Yksikön päällikkö

Vaasan toimistolla.

Arvostamme erityisesti tarttuvaa innostusta ja kykyä johtaa tiimiä. Johtajana olet aktiivinen, valpas ja varma. Olet parhaimmillasi monipuolisessa tehtävässä, jossa kokonaisvaltaisesti vastaat tuotannosta, liiketoiminnan kehittämisestä, tiimistä ja omista asiakkuuksistasi. Ihmisten innostaminen ja ohjaaminen sujuvat sinulta luontevasti ja teet päämäärätietoisesti töitä kohti tuloksia, joista voimme olla ylpeitä. Kaupanteko ja myynti kuuluvat vahvuuksiisi ja sinulla on runsaasti kokemusta erilaisista neuvottelutilanteista. Laajassa toimenkuvassa vahvat sosiaaliset taitosi ja aloitekykysi tulevat loistavalla tavalla käyttöön.

Yksikön päälliköltä odotamme:

  • kykyä ja kokemusta ihmisten johtamisesta sekä myyntitehtävistä
  • itsenäisyyttä ja järjestelmällisyyttä sekä halua aktiivisesti kehittää henkilökuntaa ja yksikön toimintaa
  • hyvää paikallistuntemusta ja kykyä tunnistaa mahdollisuuksia myynnin kasvattamiseen sekä kykyä kehittää vastuullasi olevia asiakkuuksia
  • kykyä vastata materiaalin vastaanotosta ja käsittelystä yksiköissäsi; tuntemus logistiikka-, metalli- tai kierrätysalasta katsotaan eduksi
  • erinomaisia yhteistyötaitoja sekä ennakkoluulottomuutta tarttua tehtävään kuin tehtävään
  • kykyä palvella asiakkaitamme joustavasti suomeksi ja ruotsiksi, ja tarvittaessa myös englanniksi.

Meillä saat hyvän perehdytyksen tehtävään, mielenkiintoisen, itsenäisen ja laaja-alaisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä ja omalta osaltasi edistää kierrätystoimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Lagerström ma 21.5. klo 13–14, puh. 050 356 9681. Muina aikoina voi olla yhteydessä MPS-konsulttiin Daniel Särs, puh. 020 7469 620. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 27.5.2018 mennessä.