(Poistunut julkaisusta)

Yksikön päällikkö – Rovaniemi
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Oletko sekä hyvä myyjä että välittävä esimies tai kollega? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä toteuttamaan visiotasi hyvin toimivasta myymälästä Rovaniemelle osana pohjoismaista menestystarinaa.

 

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava asennustuotteiden, työkalujen ja tarvikkeiden tekninen tukkukauppa, joka palvelee niin asentajia, urakoitsijoita, kiinteistönhuoltajia, teollisuutta, energiayhtiöitä kuin julkista sektoria.

Haemme nyt hyvin toimivaan ja tulokselliseen Rovaniemen yksikköömme

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan yksikön tuloksesta, toimivuudesta ja henkilöstöstä. Sinun toimintaasi kuvaavat energisyys, avoimuus ja mutkattomuus. Et pelkää tarttua toimeen vaan pidät hyvää huolta yksikön asiakkaista ja henkilökunnasta oman energisen esimerkkisi kautta.

 

Työ pitää sisällään sekä tavoitteellista myymistä että vastuun yksikön tuloksesta ja hyvinvoinnista. Vastaat toimintatavoista myymälässä ja siten asiakkaiden kokemusta palvelun laadusta. Kehität yksikön toimintaa, viet myymäläkonseptia eteenpäin ja johdat myymälän myynnin ja hyvinvoinnin omalla esimerkilläsi kohti onnistumisia. Lisäksi osallistut aktiivisesti itse myyntiin. Raportoit Pohjois-Suomen myymälöiden myyntipäällikölle Villelle, jolla on missio tehdä Ahlsellista teknisen tukkukaupan halutuin kumppani.

 

Koska yksikön päällikkönä sinulla on vastuu koko myymälän toimivuudesta ja tuloksesta, odotamme sinulta monipuolista ammattitaitoa:

  • Olet asiakaspalveluhenkinen. Kuuntelet ja keskustelet asiakkaisen kanssa ja kontaktoit heitä aktiivisesti. Tavoitteesi on saada jokainen asiakas myymäläsi kanta-asiakkaaksi.
  • Sinulla on LVI-alan tuotetuntemusta. Tulet tarvitsemaan sitä palvellessasi asiakkaitasi. Lisäksi sähkön ja teollisuuden tuotetuntemus katsotaan eduksi, sillä Rovaniemen myymälässämme on monipuolinen valikoima ammattilaisten tarvitsemia tuotteita ja yksikön päällikkönä sinä vastaat myymälän tarjonnasta.
  • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky.
  • Olet kiinnostunut luvuista, seuraat myyntiä ja katteita aktiivisesti. Ymmärrät syyt ja seuraussuhteet lukujen takana ja osaat tehdä tarvittavat toimenpiteet, joita tilanne vaatii.
  • Johdat ja kehität yksikön toimintaa oman esimerkkisi kautta niin myynnin kuin palveluosaamisen saralla.
  • Välität aidosti tiimisi ja yksikön hyvinvoinnista. Rovaniemen yksikössä työskentelee kymmenisen henkeä, jotka palvelevat asiakkaitaan täydellä ammattitaidolla.

 

Mikäli koet, että sinulla on annettavaa tälle yksikölle ja tiimille, hae meille 21.10.2019 mennessä nettisivuillamme www.ahlsell.fi/rekry. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä aikaile, vaan tartu toimeen! Muista myös mainita palkkatoiveesi.

 

Lisätietoja paikasta saat Pohjois-Suomen myymälöiden myyntipäälliköltä Ville Leinoselta p. 040 5244 190. Hänet tavoittaa parhaiten torstaina 3.10.2019 klo 14-17 ja tiistaina 8.10.2019 klo 14-17. Lisäksi voit lukea yksikön päällikön kokemuksista Tampereen yksikön päällikömme haastattelusta >>.

 

Tervetuloa Ahlsellille!

Ahlsell on siellä missä ihmiset asuvat, tekevät työtään ja elävät elämäänsä. Alansa merkittävänä toimijana Ahlsell vie kehitystä eteenpäin ammattilaisten kanssa, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima kestäviä tuotteita ja palveluja, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.