(Poistunut julkaisusta)

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ, PROMECTOR OY (Turku)
Target Headhunting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2020


Promector Oy (www.promector.fi) on vuonna 1991 perustettu turkulainen korkean teknologian yritys, jonka liikeideana on suunnitella ja valmistaa yksilöllisiä tuotantoautomaatioon liittyviä laitteita. Yrityksemme 18 hengen henkilökunta on ammattitaitoinen ja motivoitunut valmistamaan juuri sellaisen laitteen, jota asiakas tarvitsee, olipa sitten kysymys kokoonpanosta, annostelulinjojen mekaniikasta, pakkauskoneiden syöttölaitteista tai robottisovelluksista. Parhaiten meidät tunnetaan lukuisista lääke- ja diagnostiikka-alan laitetoimituksista. 

Viime syksystä lähtien olemme olleet osa kansainvälistä Addtech-konsernia, johon kuuluu yli 130 yritystä Euroopassa. Konserni työllistää yli 2700 henkilöä ja sen yhteenlaskettu liikevaihto on n. 950 M€.


Nyt haemme

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ

vahvistamaan organisaatiotamme Turussa.

Yksikön päällikkönä vastaat Promector Oy:n liiketoiminnan kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehityksestä sekä projektien suunnittelusta ja toteutuksesta niin tarjous- kuin tilausvaiheessa. Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on soveltuva insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto (konetekniikka, automaatiotekniikka, tuotantotalous) sekä aiempaa kokemusta projektien menestyksekkäästä läpiviennistä koneen- ja laiterakentamisen parissa tulosvastuullisesti. Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia, pitää langat käsissä ja tarttua tuumasta toimeen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. 

Lääke- ja diagnostiikkateollisuuksien koneiden ja järjestelmien tuntemus on merkittävä etu.

Henkilönä olet vastuuntuntoinen, aktiivinen ja positiivinen liiketoiminnan vetäjä ja kehittäjä sekä yhteistyökykyinen ihmisten johtaja, joka luo ja ylläpitää yksikössään vahvaa tuloksenteon tahtotilaa. Hyvät esimies-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä luova ajattelutapa höystettynä sopivasti myyntihenkisyydellä, ovat sinulle tyypillisiä ominaisuuksia. Sinulla on aito halu oppia uutta ja kehittää itseäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän korkeaan teknologiaan keskittyvässä, kasvavassa yhtiössä sekä kansainvälisen konsernin tuomat uramahdollisuudet ja tuen onnistua tehtävässä.  

Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaavan Target Headhunting Oy:n  Kari Lilja (puhelin: 0400 311 675, sähköposti: kari.lilja@targetheadhunting.fi)

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen ja  ansioluettelon kera 31.5.2020 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi >>>  Avoimet työpaikat >>> Yksikön päällikkö, Promector Oy (Turku)