(Poistunut julkaisusta)

Yksikön päällikkö Oulu - Rovaniemi
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Oletko innostava ja valmentava esimiestyön ammattilainen, joka nauttii asiakastyöstä ja tavoitteista? Haluatko olla tekemässä merkityksellistä työtä suomalaisen työelämän eteen maailman johtavassa joukkueessa?

Adecco Finland Oy etsii nyt Yksikön päällikköä vastaamaan Oulu-Rovaniemen yksikön liiketoiminnasta yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaisesti.

Edellytämme sinulta kykyä johtaa tuloksekkaasti merkittävän markkina-alueen liiketoimintaa ja henkilöstöä. Olet yrittäjähenkinen, kaupallisesti suuntautunut esimiestyön ammattilainen, joka nauttii vuorovaikutustilanteista. Haluat haastaa itsesi, ja sinulla on innostunut ja aktiivinen asenne työntekoon. Odotamme vankkaa kokemusta esimiestyöstä, tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä näyttöä tuloksellisesta liiketoiminnan johtamisesta. Kokemus henkilöstöpalvelualalta on eduksi, muttei välttämätöntä. Suomen kielen lisäksi tarvitset työssäsi englantia. Työntekopaikkasi voi olla toiveidesi mukaan joko Oulu tai Rovaniemi, ja tehtävä edellyttää säännöllistä matkustusta toimipisteiden välillä.

Vastuullasi on Adeccon ja Sihdin brändien liiketoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen liiketoiminta-alueella yhteisten toimintatapojen ja arvopohjan mukaisesti, sekä laadukas esimiestyö toimistojen henkilöstölle. Yksikön päällikkönä vastaat yrityksen strategiaan ja alueen liiketoimintasuunnitelmaan perustuvan budjetin laatimisesta, toteutumisesta ja seurannasta. Perehdytyksen, valmennuksen sekä kehitys- ja tavoitekeskustelujen avulla varmistat tavoitteiden mukaisen toiminnan ja palvelujen tehokkuuden yksilö- ja yksikkötasolla.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän merkittävän kokoisen yksikön vetäjänä ja tiimin esimiehenä. Yksikössä hoidetaan valtakunnallisesti tärkeitä asiakkuuksia ja alueella on paljon potentiaalia liiketoiminnan kasvattamiseen. Työsi tueksi saat tavoitteellisen ja kannustavan työyhteisön, joka on sitoutunut työhön yhteisen menestyksen saavuttamiseksi. Johtavana kansainvälisenä henkilöstöpalveluyrityksenä tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla. Tehtävään valittavan luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintaa.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 12.11.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintajohtaja Ari Hjelm, p. 040 555 1239.