(Poistunut julkaisusta)

Yksikön päällikkö, Lappeenranta
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019
Vetrea on valtakunnallisesti toimiva yksityinen kuntoutus-, asumis- ja kotipalvelujen tuottaja, jonka ammattiosaamisella on jo kolmen vuosikymmenen mittaiset juuret Itä-Suomessa. Hoiva- ja terveysalan monialaosaaminen ja laaja palvelutarjonta ovat pitkän kokemuksen lisäksi Vetrean ehdottomia vahvuuksia. Vaalimme ja edistämme asiakkaidemme terveyttä arvoinamme avarakatseisuus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Vetrealaisia on noin 850 ja avarakatseisuus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus luovat toimintamme perustan arkipäiväisessä työssämme.

Haluatko olla tuloksentekijä, valmentaja, yhteistyön rakentaja ja kehittäjä? Vetreassa tämä on mahdollista.

Haemme nyt VetreaElo Veera, Lappeenrantaan

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ

Yksikön päällikkö toimii esimiehenä vammautuneille tarkoitetussa VetreaElo Veera -asumispalveluyksikössä. Lappeenrannan Skinnarilassa sijaitseva palvelukoti VetreaElo Veera tarjoaa pitkä- ja lyhytaikaista asumispalvelua täysi-ikäisille vammautuneille ja neurologisia sairauksia sairastaville henkilöille tai henkilöille, joilla on kehitysvamma. Asukaspaikkoja meillä on 21.

Arvostamme vahvaa johtamiskokemusta vammaispalveluista, asiakaslähtöistä johtamisotetta sekä intoa palveluiden kehittämiseen. Lisäksi arvostamme laajaa vammaispalveluiden verkostotuntemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään sosiaali- tai terveysalan AMK-tasoinen tutkinto sekä esimieskoulutus ja vähintään kolmen vuoden kokemus vammautuneiden parissa työskentelystä.

Yksikön päällikön tehtävien osalta odotamme valittavalta

* liiketoimintalähtöistä, asiakaspalveluhenkistä ja tavoitteellista toimintatapaa
* vahvaa toimialan palveluiden ja verkostojen tuntemusta
* kykyä ja halua muutoksen johtamiseen
* talous- ja markkinointiosaamista
* intoa tarttua haasteisiin sekä rohkeutta kehittää liiketoimintaa.

Yksikön päällikkö tekee lisäksi aktiivista yhteistyötä eri liiketoiminta-alueiden (hoiva, terveys, koti) toimijoiden kanssa.

Tarjoamme vastuullisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa.

Katso myös: https://www.vetrea.fi/ ja https://www.vetrea.fi/palvelut/vammautuneiden-asumispalvelut-vetreaelo/

Lisätietoja: Experiksen seniorikonsultti Pirjo Levänen, p. 0400 238418, pirjo.levanen(at)fi.experis.com.

Kiinnostuitko? Hae vaikka heti, kuitenkin viimeistään 22.11.2019 sivuilta www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.