(Poistunut julkaisusta)

Yksikön päällikkö kirjanpitokeskukseen Realia Isännöinnille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018Työn kuvaus:
  Realia Isännöinti Oy on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme Suomessa noin 600 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiakkaillemme hyvää ja laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Toimintaamme ohjaavat asiakastyytyväisyys ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Realia Isännöinti on osa Realia Group -konsernia. www.realiaisannointi.fi .
Haemme Tampereella sijaitsevaan kirjanpitokeskukseemme


YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ  


Tehtävässä   vastaat Tampereella sijaitsevan kirjanpitokeskuksemme toiminnasta ja toimit noin kymmenen kirjanpitäjän esimiehenä. Huolehdit siitä, että kirjanpitokeskuksessa työskennellään lakien, yhtiön toimintamallien ja ohjeistusten mukaisesti sekä osallistut aktiivisesti toimintatapojen kehittämiseen. Vastaat toimiston tavoitteiden saavuttamisesta, toimit aktiivisena kasvun hakijana, verkoston rakentajana ja asiakaslupausten varmistajana.


Toimit   esimiestehtäväsi lisäksi myös nimettyjen kohteiden kirjanpitäjänä, vastaat yksikön toimialueen konserniraportoinnista sekä laskutuksesta. Toimit yhteistyössä konsernin muiden kirjanpitokeskusten yksikön päälliköiden kanssa vastaten yhteisten toimintamallien mukaisista työskentelytavoista. Raportoit tehtävässä aluejohtajalle.


Sinulla on   tehtävään soveltuva koulutustausta, sekä työkokemusta taloushallinnon parista useamman vuoden ajalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kiinteistöalan kirjanpidon ja taloushallinnon osaamista sekä aiempaa kokemusta esimiestyöstä. Kiinteistöalan arvonlisäveron asiantuntemus on edellytys tehtävään valitsemiselle, mutta tämä on opittavissa.


Tehtävässä   tarvitaan lisäksi erinomaista organisointikykyä, muutosvalmiutta, suunnitelmallista ja ennakoivaa työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä ja halua sekä ajantasaisia it-valmiuksia. Kokemus Domus- ja Tampuuri-ohjelmistoista katsotaan hakijalle eduksi.


Tarjoamme   monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.


Kiinnostuitko?   Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkoomme, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 12.11.2018 mennessä osoitteessa www.adecco.fi . Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.   Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Yksikön päällikkö


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 050 444 4418


Toimipaikka:  Tampere