(Poistunut julkaisusta)

Yksikön päällikkö Kajaani-Kuopion yksikköön
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2020

Etsimme Yksikön päällikköä vastaamaan Kajaani-Kuopion yksikön liiketoiminnasta yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaisesti.

Edellytämme sinulta:
Kykyä johtaa tuloksekkaasti merkittävän markkina-alueen liiketoimintaa valmentavalla otteella. Olet yrittäjähenkinen, kaupallisesti suuntautunut esimiestyön ammattilainen, nautit vuorovaikutustilanteista, haluat haastaa itsesi ja sinulla on innostunut ja aktiivinen asenne työntekoon. Odotamme vankkaa kokemusta esimiestyöstä, tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä näyttöä tuloksellisesta johtamisesta liiketoiminnassa. Kokemus henkilöstöpalvelualalta on eduksi.

Tehtäviisi kuuluu:
Työn painopiste on alueen liiketoiminnan kehittämisessä ja laadukkaassa asiakastyössä yhdessä tiimin kanssa. Yksikön päällikkönä vastaat yrityksen strategiaan ja alueen liiketoimintasuunnitelmaan perustuvan budjetin laatimisesta, toteutumisesta ja seurannasta. Perehdytyksen, valmennuksen sekä kehitys- ja tavoitekeskustelujen avulla varmistat tavoitteiden mukaisen toiminnan ja palvelujen tehokkuuden yksilö- ja yksikkötasolla.

Tarjoamme sinulle:
Tarjolla on vastuullinen tehtävä merkittävän kokoisen yksikön vetäjänä ja tiimin esimiehenä. Yksikössä hoidetaan valtakunnallisesti tärkeitä asiakkuuksia ja alueella on paljon potentiaalia liiketoiminnan kasvattamiseen. Työsi tueksi saat tavoitteellisen ja kannustavan työyhteisön, joka on 100 % sitoutunut työhön yhteisen menestyksen saavuttamiseksi. Johtavana kansainvälisenä henkilöstöpalveluyrityksenä tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Tehtävään valittavan luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintaa.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 8.11.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintajohtaja Ari Hjelm, 040 555 1239, ari.hjelm@adeccogroup.com.