(Poistunut julkaisusta)

Yksikön päällikkö (juristi)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2020

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään merkityksellistä ja näkyvää työtä Helsingin kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme nyt yksikön päällikköä Lakipalvelut -yksikköön.

Tehtävänäsi on suunnitella, seurata ja valvoa johtamasi yksikön toimintaa sekä vastata sen tuloksellisuudesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Lisäksi tehtävääsi kuuluu yksikön suorituskyvyn ja toiminnan tuloksellisuuden kehittäminen ja ylläpito.

Olet luonteva sisäisten ja ulkoisten yhteistyöverkostojen rakentaja. Sinulla on kokemusta ja näkemystä muutosjohtamisesta, tulevaisuuteen uskova asenne sekä ratkaisukeskeinen työote. Lisäksi sinulla on innostavat henkilökohtaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot.

Sinua odottaa mukavat työkaverit asiantuntijayhteisössämme sekä ajanmukaiset työtilat juuri valmistuneessa modernissa kaupunkiympäristötalossa metron ja hyvien liikenneyhteyksien ääressä Kalasatamassa. Tukenasi on lakipalveluiden noin 15 osaajaa. Suurena ja vakaana työnantajana tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut uramahdollisuuksineen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto (pl. kansainvälisen ja vertailevan oikeustieteen maisterin tutkinto) sekä suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Lisäksi tehtävässä edellytetään kokemusta esimiestehtävistä.

Eduksi katsomme kokemuksen lakipalvelutoiminnan johtamisesta, toimialan toiminnan kannalta monipuolisen eri oikeudenalojen vankan osaamisen sekä näytön valmentavasta johtamisesta.

Täytäthän hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit toimittaa osoitteella: Helsingin kaupungin kirjaamo, kaupunkiympäristön toimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13. Kuoreen merkintä KYMP-04-6-19.

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Hallintopäällikkö Mikko Ravantti, p. 09 310 36559 ja 040 334 7256 tai etunimi.sukunimi@hel.fi Tiedustelut 23.12. klo 12-14 ja 29.12. klo 12-14

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto