(Poistunut julkaisusta)

Yksikön päällikkö Adecco Finland Oy:lle, Turku
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Etsimme Yksikön päällikköä vastaamaan Adeccon Turun yksikön liiketoiminnasta yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaisesti.

Odotamme sinulta kykyä johtaa tuloksekkaasti merkittävän markkina-alueen liiketoimintaa ja tiimiä. Sinulla on innostunut ote myyntiin ja näyttöä aiemmasta tuloksellisesta myyntityöstä. Olet yrittäjähenkinen, tavoitteellinen, aktiivinen ja haluat haastaa itseäsi. Nautit vuorovaikutustilanteista ja esimiehenä motivoit tiimiäsi kukoistamaan. Arvostamme kattavaa paikallista verkostoa, kehittämishaluista asennetta ja kykyä suhtautua muutokseen positiivisesti. Tehtävässä tarvitset suomen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa.

Työn painopiste on alueen liiketoiminnan kehittämisessä ja laadukkaassa asiakastyössä yhdessä kokeneen, osaavan ja innostuneen tiimin kanssa. Adeccon palvelujen aktiivinen myynti kuuluu olennaisena osana tehtävään. Yksikön päällikkönä vastaat Adeccon strategiaan ja alueen liiketoimintasuunnitelmaan perustuen budjetin laatimisesta, toteutumisesta ja seurannasta. Perehdytyksen, valmennuksen sekä kehitys- ja tavoitekeskustelujen avulla varmistat tavoitteiden mukaisen toiminnan ja palvelujen tehokkuuden yksilö- ja yksikkötasolla.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän vakaan kansainvälisen henkilöstöalan toimijan palveluksessa, mahtavat työkaverit sekä johdon jatkuvan tuen työllesi. Pääset vaikuttamaan paikallisen liiketoiminnan suuntaan ja työsi sisältöön, sillä yksikössä hoidetaan valtakunnallisesti merkittäviä asiakkuuksia ja alueella on paljon potentiaalia liiketoiminnan kasvattamiseen. Työnantajana Adecco tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, kattavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kasvuun.

Jos tunnistit vahvuutesi ja olet valmis uusiin haasteisiin, jätäthän hakemuksesi 23.02.2020 mennessä sivujemme www.adecco.fi kautta. Tehtävään valitulta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot. Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Ari Hjelm, p. 040 555 1239 tai ari.hjelm@adeccogroup.com.