(Poistunut julkaisusta)

Yksikön myyntipäällikkö/teräsrakenne, suorarekrytointi, HAKA PKS
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi

Haemme nyt asiakasyrityksellemme HAKA PKS:lle YKSIKÖN MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ teräsrakenteiden valmistamiseen ja myyntiin erikoistuvaan yksikköön nimeltä HAKA STEEL!

Yritysesittely

Haka PKS on suomalainen arvostettu ja luotettava kumppani omalla toimialallaan. Yrityksen toimihenkilöillä on kymmenien vuosien kokemus julkisivuratkaisujen toteuttamisesta. Yrityksellä on toimistot Espoossa, Seinäjoella ja Tallinnassa. Yritys on keskittynyt haastavien julkisivurakenteiden valmistamiseen ja rakentamiseen sekä erikoistunut metalli- ja lasijulkisivuihin. Työyhteisö on vahvasti omaan tekemiseensä sitoutunutta, ammattitaitoista ja omista tuoteryhmistään innostunutta.

Liiketoiminnan kasvun johdosta asiakasyrityksemme hakee toiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen YKSIKÖN MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan metallirakenteiden julkisivujen myynnistä HAKA STEELILLE!

Tehtävän kuvaus

Yksikön päällikkönä vastaat HAKA PKS:n teräsrakenteiden valmistamiseen ja myymiseen erikoistuneen yksikön liiketoiminnan kasvattamisesta. Työnkuvaasi kuuluu yhtiön myyntityö, yhteistyö sekä sisäisesti että ulkoisesti, liiketoiminnan suunnittelu- ja toteutus, sekä uuden henkilökunnan rekrytoiminen. Tehtävänkuvaa on mahdollista sovittaa valittavan henkilön taustan mukaan.

Hakijan profiili

Etsimme myyntityöstä ja liiketoiminnan suunnittelusta syttyvää, kehityshaluista ja rakennusalan ammattilaista. Hakemallamme henkilöllä on näyttöjä vastaavista tehtävistä sekä alalle soveltuva koulutus (rakennusalan insinööri, teknikko, DI-insinööri). Arvostamme ammattikohtaista kokemusta teräsrakenteiden parissa toimimisesta. Kielitaidoltasi viestit suullisesti ja kirjallisesti suomen - ja englannin kielellä, viron kielitaito on positiivinen lisä, mutta ei välttämättömyys. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän, kilpailukykyisen palkkauksen sekä aidosti reilun työyhteisön. Haka PKS:llä on pieni vaihtuvuus, ja työntekijät ovat toisiaan tukevia. Yrityksessä iloitaan toisten onnistumisista, ja pyritään kehittämään toimintaa jatkuvasti entistäkin paremmaksi. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Kiinnostuitko? Uniflex hoitaa rekrytointiprosessia asiakkaan puolesta. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko, puh. 040 689 5300.